Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον: Σίριαλ η έναρξη του προγράμματος

Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον: Σίριαλ η έναρξη του προγράμματος

Από μέρα σε μέρα αναμένουν οι δικαιούχοι να λειτουργήσει η διαδικτυακή πύλη exoikonomisi.ypen.gr προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον».

Από μέρα σε μέρα αναμένουν οι δικαιούχοι να λειτουργήσει η διαδικτυακή πύλη exoikonomisi.ypen.gr προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον».

Η προκήρυξη της δράσης, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και έχει συνολικό προϋπολογισμό 250 εκατ. ευρώ, πέρασε από αλλεπάλληλες υπουργικές εξαγγελίες τα τελευταία δύο-δυόμισι χρόνια και μέχρι και χθες δεν ήταν εφικτή η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης, όπως αναφέρουν τα ΝΕΑ, είναι ότι ακόμα και τις τελευταίες ημέρες μετά την προκήρυξη του οδηγού εφαρμογής του προγράμματος το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας κηρύττει κάθε μέρα την ενεργοποίηση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων.

Στα τελευταία επεισόδια του πολυετούς σίριαλ του «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» διαπιστώνονται καθυστερήσεις ως προς την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα υποδέχεται τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά.

Χθες όσοι δοκίμαζαν να μπουν στο σύστημα από τις 12 το μεσημέρι πάλι διαπίστωναν ότι η ειδική εφαρμογή δεν ήταν ενεργοποιημένη. Λίγο πριν από τις 18.30 το γραφείο Τύπου του υπουργείου εξέδωσε νέα ανακοίνωση Τύπου: «Κατά τις πρώτες ημέρες πιλοτικής λειτουργίας της πλατφόρμας σε πραγματικές συνθήκες, εντοπίστηκαν τεχνικές παρεμβάσεις που έπρεπε να γίνουν προκειμένου να κατοχυρωθεί η απόλυτη ασφάλεια του συστήματος, προτού ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων. Οι παρεμβάσεις αυτές ολοκληρώθηκαν σήμερα (σ.σ.:χθες) το απόγευμα και η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων θα ενεργοποιηθεί αύριο (σ.σ.: σήμερα) Τρίτη, στις 8 π.μ.».

Βέβαια, ακόμη και τώρα αν κάποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο ιστότοπο exoikonomisi.ypen.gr θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης:

    in.gr

    Sports in

    O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

    Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024