Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλειστές οι συνεδριάσεις της Προανακριτικής

Κλειστές οι συνεδριάσεις της Προανακριτικής

Την απόφαση να είναι μυστικές οι συνεδριάσεις της Προανακριτικής για τη Novartis έλαβε η πλειοψηφία των μελών της, με τους εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης να σημειώνουν πως από το «όλα στο φως» η επιτροπή έφτασε στο «όλα εν κρυπτώ».

Κλειστές θα είναι οι συνεδριάσεις της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τη Novartis, όπως αποφάσισε η πλειοψηφία των μελών της, προκαλώντας την αντίδραση των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Βουλή, υπέρ της αρχής της μυστικότητας τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Νέα Δημοκρατία, με το σκεπτικό ότι πρέπει να τηρηθεί ο Ποινικός Κώδικας, ενώ αντίθετα τη δημοσιότητα των συνεδριάσεων ζήτησε το ΚΚΕ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και η Χρυσή Αυγή.

Τον προγραμματισμό και το αντικείμενο των εργασιών της θα συζητήσει η ειδική επιτροπή σε επόμενη συνεδρίασή της, που προσδιορίστηκε για τις εξήμισι το απόγευμα της Τρίτης. Την εβδομάδα αυτή θα υπάρξει μία ακόμη συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής, η οποία θα προσδιοριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή.

Λοβέρδος: Από το «όλα στο φως» στο «όλα εν κρυπτώ»

Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος σημείωσε πως «από «το όλα στο φως» στο «όλα εν κρυπτώ» μια κυβερνητική απόφαση δρόμος».

«Η άρνηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην πρόταση της ΔΗΣΥ, που αποδέχτηκαν Ποτάμι και ΚΚΕ, να υπάρξει δημοσιότητα στις συνεδριάσεις της επιτροπής για την προκαταρκτική εξέταση πιστοποιεί ένα και μόνο: την πρόθεση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να γίνουν όλα εν κρυπτώ για να προστατεύσουν όλους όσοι συμμετείχαν στην πλεκτάνη», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024