Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό [Φωτογραφίες]

Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό [Φωτογραφίες]

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, στην περιοχή της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τόσο ο ίδιος όσο και μια γυναίκα που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή. Και οι δύο νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ο 34χρονος καλλιτέχνης έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά.

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, στην περιοχή της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τόσο ο ίδιος όσο και μια γυναίκα που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή.

Και οι δύο νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ο 34χρονος καλλιτέχνης έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 9:30 στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν το αυτοκίνητο, που επέβαινε ο τραγουδιστής, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο βγήκε από το δρόμο και σταμάτησε πάνω σε δέντρο.

(Αποκαλυπτικές είναι οι φωτογραφίες του showtime-cy.blogspot.gr)

Η οδηγός του οχήματος, φίλη του Ηλία Βρεττού, έχασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τον έλεγχο και καρφώθηκε σε δέντρο. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η οδηγός εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Νοσηλεύονται στο Κρατικό Νίκαιας – Κρίσιμο το πρώτο 24ωρο

Ο Βρεττός, σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά.

Όπως τόνισε ο Επιμελητής Β’ Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης: «Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη.
Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση.

» Για ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες.»

«Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν», είπε μεταξύ άλλων ο ορθοπεδικός Μανώλης Δασκαλάκης.

in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024