Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κ. Αχ. Καραμανλής: Δικαίως διεγράφη ο Αντώναρος

Κ. Αχ. Καραμανλής: Δικαίως διεγράφη ο Αντώναρος

Το μήνυμα ότι ο κ. Αντώναρος εκφράζει αμιγώς προσωπικές θέσεις και δικαίως υπέστη τις συνέπειες για όσα είπε για τον αντιπρόεδρο του κόμματος Αδωνι Γεωργιάδη, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Αχ. Καραμανλής. Παράλληλα, με αφορμή δηλωσεις του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, έστειλε μήνυμα ότι «δεν μπορείς να είσαι και με τον Καραμανλή και με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Την πεποίθηση ότι κ. Αντώναρος εκφράζει αμιγώς προσωπικές θέσεις και
δικαίως υπέστη τις συνέπειες για όσα είπε για τον αντιπρόεδρο του
κόμματος, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Αχ. Καραμανλής ενώ σχετικά
με τις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό, σημείωσε πως η κυβέρνηση
μετά το συλλαλητήριο «έχει χάσει τη μπάλα».

«Υπάρχει ένα πολιτικό κουτσομπολιό για τον ποιος εκφράζει ποιον» είπε, μιλώντας στο ΣΚΑΪ. «Ο καθένας», πρόσθεσε, «εκφράζει τον εαυτό του. Δεν μπορεί να βγαίνουν και να λένε ότι εκφράζει τον τάδε πρώην πρωθυπουργό».

Αναφορικά με τη διαγραφή Αντώναρου, σημείωσε πως «πάντα μια διαγραφή είναι μία λυπηρή διαδικασία». «Το θέμα», συμπλήρωσε, είναι πως «χρησιμοποίησε αρκετά βαρύ λεξιλόγιο και δικαίως υπέστη τις συνέπειες».

Για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος έχει δηλώσει φίλος του Καραμανλή, υπογράμμισε με νόημα ότι «δεν μπορείς να δηλώνεις και με τον Καραμανλή και με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Τόνισε επίσης ότι ούτε για αστείο δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επανέλαβε ότι τη ΝΔ εκφράζει ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, ο κ. Καραμανλής είπε πως η κυβέρνηση μετά το συλλαλητήριο «έχει χάσει τη μπάλα». Αν είναι, τόνισε, «ετερόκλητος όχλος και εθνικιστές όσοι διαδήλωσαν, ας το κρίνουν οι πολίτες».

Σε άλλο σημείο υποστήριξε για να έρθει συμφωνία θα πρέπει τα Σκόπια να κάνουν ένα βήμα πίσω γιατί -όπως είπε- αυτοί είναι που θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ και να ανοίξει η ευρωπαϊκή τους προοπτική. «Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να καπηλεύονται τον όρο Μακεδονία».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση Μπουτάρη για το αεροδρόμιο Μακεδονία, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής σημείωσε δηκτικά ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα ήταν αγουροξυπνημένος όταν έκανε τις δηλώσεις για αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου και έκανε λόγο για υπερβολή του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024