Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο μόνο για το Μίκη

Ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο μόνο για το Μίκη

Όλο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη προβάλλεται εδώ και δύο μήνες από το διαδικτυακό ραδιόφωνο Mikisradio (http://mikisradio.gr). Εικοσιτέσσερις ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα όλο το υλικό του μεγάλου μας συνθέτη προβάλλεται με αναλυτική αναφορά σε όλους τους συντελεστές.

Όλο το έργο του Μίκη Θεοδωράκη προβάλλεται εδώ και δύο μήνες από το διαδικτυακό ραδιόφωνο Mikisradio (http://mikisradio.gr). Εικοσιτέσσερις ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα όλο το υλικό του μεγάλου μας συνθέτη προβάλλεται με αναλυτική αναφορά σε όλους τους συντελεστές.

Το καινούργιο ραδιόφωνο έχει στόχοι να κάνει γνωστό το τεράστιο έργο του Μίκη στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ακροατές για πρώτη φορά, έρχονται σε επαφή με αυτό το θησαυρό και είναι πολύ σημαντικό ότι τα κομμάτια παρουσιάζονται με εκφωνήσεις ώστε να γίνονται γνωστοί όλοι οι συντελεστές, ποιητές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, ορχήστρες, χρονολογία δημιουργίας ή ηχογράφησης.

Ένα κυριολεκτικά κολοσσιαίο έργο που λίγοι το γνωρίζουν στην ολοκληρωμένη του μορφή και περιλαμβάνει: α)Κύκλους τραγουδιών β)Μουσική για θέατρο γ)Μουσική για Αρχαίο Δράμα δ)Μουσική για κινηματογράφο ε)Ορατόρια στ)Συμφωνικά έργα Μουσική Δωματίου, ζ)Μπαλέτα η) Όπερες θ)Ραψωδίες, Εκκλησιαστική μουσική.

Εκτός από τις μουσικές δημιουργίες οι ακροατές μπορούν να παρακολουθήσουν και θεματικές εκπομπές βασισμένες σε βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Μίκη Θεοδωράκη και το έργο του, σε συνεντεύξεις που έχει δώσει και σε μαρτυρίες συνεργατών του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συνεργάτες του ραδιοφώνου είναι ο Γιώργος Λογοθέτης, δημοσιογράφος συγγραφέας και ο Θανάσης Γιώγλου παραγωγός ραδιοφώνου και συνεργάτης του ogdoo.gr

Η ανταπόκριση του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μέσα σε λίγους μήνες οι επισκέψεις ακροατών στο αρχικό Blog μετάδοσης του από Ελλάδα και εξωτερικό ξεπέρασαν τις 800.000 που αποτελεί ρεκόρ για διαδικτυακό ραδιόφωνο ενώ οι ακροατές προέρχονται από 45 και πλέον χώρες.

Χώρες από όπου ακούν το web Mikis radio.

Από 10- 12- 2017 έως 1-2-2018
Greece, United States, Germany, United Kingdom, Chile, Cyprus, Sweden, Canada, Netherlands, Romania, France, Australia, Belgium, Italy, Unknown, United Arab Emirates, Ireland, Austria, Denmark, Switzerland, South Africa, Bulgaria, Czech Republic, Hungary, Portugal, Norway, Luxembourg, Congo, The Democratic Republic Of The, Albania, Russian Federation, Egypt, Uruguay, Brazil, Spain, Taiwan, Province Of China, Japan, Turkey, Montenegro, Malta, Peru, Saudi Arabia , Israel, Mexico, Croatia, Viet Nam, Jordan

Η προσπάθεια του Mikis Radio και η απήχηση του, εξέπληξε ευχάριστα τον ίδιο τον δημιουργό, που από την πρώτη στιγμή στηρίζει και βοηθάει για την καλύτερη απόδοση των στοιχείων. Οι συντελεστές καλούν όλους όσους έχουν να καταθέσουν κάποια άγνωστα στοιχεία και ντοκουμέντα στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες από επαφές με τον Μίκη Θεοδωράκη και το έργο του, να επικοινωνήσουν μαζί μας για να τα εντάξουμε στο πρόγραμμα μας.

in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024