Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοροπίδης: Δεν ξέρω ποιος είναι ο δολοφόνος της Δώρας

Σοροπίδης: Δεν ξέρω ποιος είναι ο δολοφόνος της Δώρας

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, ο φερόμενος ως δράστης μίλησε μέσα από τις φυλακές και τόνισε ότι δεν γνωρίζει ποιος σκότωσε την 32χρονη εφοριακό.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, ο φερόμενος ως δράστης μίλησε μέσα από τις φυλακές και τόνισε ότι δεν γνωρίζει ποιος σκότωσε την 32χρονη εφοριακό.

Στα νύχια και στο μπουφάν της Δώρας βρέθηκε DNA άγνωστου ατόμου και οι αρχές αναμένεται να ζητήσουν από τον Σοροπίδη να τους καταδείξει τον άνδρα που αναφέρει στις συμπληρωματικές του καταθέσεις, ο οποίος όχι μόνο έπαιξε τον ρόλο του μεσάζοντα αλλά προσπάθησε και να του κλείσει το στόμα μετά τη σύλληψη του.

Ο Σοροπίδης, ωστόσο, σε χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην Δώρα αλλά δεν ήταν εκείνος που την σκότωσε. «Εγώ με την κοπέλα ήρθα σε αντιπαράθεση όταν την είδα και πήρα την τσάντα και με έριξε προς τα πίσω. Από εκεί και πέρα παλέψαμε. Ήταν δυνατή η κοπέλα, εγώ είχα το χέρι στο γύψο, δεν μπορούσα να κρατήσω το μαχαίρι να την φοβερίσω, δεν ήθελα να της κάνω κακό, όπως και της είπα κιόλας και μου γύρισε το χέρι ανάποδα και την τραυμάτισα μόνο λίγο στο χέρι, στο δεξιό της στήθος και στο πρόσωπο λίγο. Στη δεξιά της μεριά», σημειώνει ο ίδιος.

Όσον αφορά στη στιγμή του φόνου ο κατηγορούμενος αναφέρει ότι είδε μια φιγούρα αλλά δεν μπορεί να την αναγνωρίσει. «Περπάτησε. Και κάποια στιγμή την ώρα που προσπαθώ εγώ να σηκωθώ γιατί είχα στο χέρι μου στο γύψο σταματάει η κοπέλα και βλέπω μια φιγούρα ανάμεσα στα μνήματα, την οποία ακόμα δεν μπορώ να αναγνωρίσω, γιατί δεν έχω συνέλθει ακόμα. Είμαι ακόμα σε πολύ κακά χάλια. Και γυρνάει η κοπέλα και με κοιτάει. Με κοιτάει, εγώ σηκώνομαι και φεύγω».

Με αυτά τα λόγια περιγράφει την ώρα της δολοφονίας της Δώρας ο Σοροπίδης και παρακαλάει να συνεχιστεί η έρευνα για να κάτσουν στο σκαμνί οι δολοφόνοι.

«Υπό διαφορετικές συνθήκες αυτή η κοπέλα θα ήταν κόρη μου, δεν έφταιγε σε τίποτα. και ό,τι κάνω τώρα και ό,τι παλεύω, παλεύω μόνο και μόνο για να αποδείξω σ΄αυτούς τους ανθρώπους ότι υπάρχουν κάτι τέρατα που είχαν προσπαθήσει ξανά να κάνουν κακό στο κορίτσι. Την παρακολουθούσαν για καιρό την κοπέλα. Αυτά που τα είχε πει ο ίδιος ο Κ… στο πρώτο ραντεβού» συμπληρώνει ο κατηγορούμενος.

in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024