Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανω - κάτω η κυβέρνηση από το υβρεολόγιο Ζουράρι

Ανω – κάτω η κυβέρνηση από το υβρεολόγιο Ζουράρι

Αναταραχή στους ΑΝΕΛ και πρόβλημα στην κυβέρνηση δημιούργησε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις με τις υβριστικές δηλώσεις του κατά φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Αρη. Την αποπομπή του υφυπουργού Παιδείας από την κυβέρνηση ζήτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, ενώ η ΝΔ εξαπέλυσε βολές κατά του Κώστα Ζουράρι και της κυβέρνησης. Κατόπιν αυτών, πληροφορίες θέλουν τον Κώστα Ζουράρι να υποβάλλει την παραίτησή του.

Αναταραχή στους ΑΝΕΛ και πρόβλημα στην κυβέρνηση δημιούργησε ο υφυπουργός
Παιδείας Κώστας Ζουράρις με τις υβριστικές δηλώσεις του κατά φιλάθλων
του Ολυμπιακού και του Αρη.

Την αποπομπή του υφυπουργού
Παιδείας από την κυβέρνηση ζήτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, ενώ βολές κατά του Κώστα Ζουράρι και της κυβέρνησης εξαπέλυσε η ΝΔ.

Πληροφορίες για παραίτηση Ζουράρι

Κατόπιν αυτών, πληροφορίες θέλουν τον Κώστα Ζουράρι να έχει υποβάλει την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, η οποία θα ανακοινωθεί επισήμως αύριο, Δευτέρα.

Οι πληροφορίες θέλουν να έχει επικοινωνήσει μαζί του και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με το Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει από καμία πλευρά προς το παρόν, ενώ οι ΑΝΕΛ περιορίζονται να αναφέρουν ότι «αναμένονται εξελίξεις».

Μόνο από την πλευρά της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης υπάρχει ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η δήλωση Ζουράρι είναι ανεπίτρεπτη, άστοχη και προσβλητική και προσεγγίζει τον τυφλό οπαδισμό.

Αποπομπή Ζουράρι ζητά ο Δημήτρης Καμμένος

Πρώτος ζήτησε την αποπομπή Ζουράρι από την κυβέρνηση ο Δημήτρης Καμμένος, μέσω του ΣΚΑΙ. Αφορμή αποτέλεσαν οι προσβλητικές δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Ζουράρις σε άλλη τοποθέτησή του εξύβρισε και την ομάδα του Άρη.

«Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» υπογράμμισε ο Δημήτρης Καμμένος.

«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Δεν χωράει ούτε το «ποιητική αδεία». Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Βολές από ΝΔ

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι υβριστικές δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι κατά των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Αρη.

«Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης» τονίζεται.

Επιπλέον, η ΝΔ εξαπολύει βολές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας ότι «το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».

Εξάλλου, σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας έγραψε: «Ο κ. Ζουράρις οφείλει να παραιτηθεί τώρα. Πολλοί από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους χυδαιότητες αλλά οι δηλώσεις του ξεπερνούν ακόμη κι αυτά τα όρια».

Εφόσον οι πληροφορίες για παραίτηση Ζουράρι από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας ισχύουν, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να τον αντικαταστήσει, κάτι που θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για ενδεχόμενο ανασχηματισμό.

Η.Κ.

Διαβάστε επίσης:

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024