Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλείνουν οι μπάρες σε τέσσερις σταθμούς του μετρό

Κλείνουν οι μπάρες σε τέσσερις σταθμούς του μετρό

Σε τέσσερις σταθμούς του μετρό θα ξεκινήσει η πλήρης εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των ειδικών θυρών εισόδου και εξόδου για τους επιβάτες. Υπουργείο και ΟΑΣΑ θέλουν να προλάβουν τυχόν προβλήματα.

Ξεκινά από σήμερα η εφαρμογή της λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε τέσσερις σταθμούς του μετρό από τους 40 στο σύνολο.

Συγκεκριμένα, στους σταθμούς «Δουκίσσης Πλακεντίας», «Αεροδρόμιο», «Ελαιώνας» και «Άγιος Αντώνιος» θα κλείσουν οι μπάρες στις ειδικά διαμορφωμένες πύλες και θα πρέπει να «χτυπηθεί» το ηλεκτρονικό εισιτήριο για να ανοίξουν.

Όπως φαίνεται τόσο η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, όσο και αυτή του ΟΑΣΑ επιθυμούν να τεστάρουν τις αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί σταδιακά και σε σταθμούς μέτριας ή χαμηλής κίνησης, προκειμένου να προλάβουν οποιαδήποτε προβλήματα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν σε σταθμούς που χρησιμοποιούνται από εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες καθημερινά.

Την ίδια ώρα, για αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένη 24ωρη απεργία από το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, το οποίο σε σχετική ανακοίνωση τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι προχωρά άμεσα και δυναμικά «για να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τις αστικές συγκοινωνίες στον πάγκο του κέρδους και της ιδιωτικοποίησης».

in.gr

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024