Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στους 20 έφτασαν οι νεκροί σε Μάνδρα και Ν.Πέραμο

Στους 20 έφτασαν οι νεκροί σε Μάνδρα και Ν.Πέραμο

Λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι της Κυριακής τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν μια ακόμα σορό στην περιοχή της Μάνδρας, κοντά στο αμαξοστάσιο. Στους 20 νεκρούς ο τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής.

Μια ακόμα σορό εντόπισαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ, οι πυροσβέστες και οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας που επιχειρούν στις περιοχές της Μάνδρας, προσπαθώντας να απομακρύνουν τις λάσπες και τα διάφορα φερτά υλικά που παρέσυραν οι ορμητικοί χείμαρροι την περασμένη Τετάρτη.

Λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι εντόπισαν μια ακόμα σορό, στην περιοχή κοντά στο αμαξοστάσιο βαρέων οχημάτων, όπου το Σάββατο εντοπίστηκε άλλος ένας νεκρός, η οποία θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Στο «Θριάσιο» θα βρεθούν και οι συγγενείς των αγνοουμένων, προκειμένου να κληθούν να αναγνωρίσουν το άψυχο σώμα, το οποίο ανήκει σε άνδρα αγνώστων στοιχείων.

Πλέον η φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική μετρά 20 ανθρώπινες ζωές, δεκάδες τραυματίες και τεράστιες καταστροφές σε σπίτια και καταστήματα, υποδομές και εξοπλισμούς.

in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024