Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Περιφέρεια Αττικής ξεκινά την καταγραφή ζημιών στη Μάνδρα

Η Περιφέρεια Αττικής ξεκινά την καταγραφή ζημιών στη Μάνδρα

Άμεσα ξεκινά η Περιφέρεια Αττικής τις απαιτούμενες διαδικασίες για την συντομότερη αποκατάσταση των πληγέντων από τις σοβαρές συνέπειες των καταστροφικών πλημμυρών, στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας. Στο πλαίσιο αυτό από αύριο, Πέμπτη, ομάδες καταγραφής της Περιφέρειας προβαίνουν συντονισμένα στις απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή των ζημιών.

Άμεσα ξεκινά η Περιφέρεια Αττικής τις απαιτούμενες διαδικασίες για την συντομότερη αποκατάσταση των πληγέντων από τις σοβαρές συνέπειες των καταστροφικών πλημμυρών, στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας.

Στο πλαίσιο αυτό από αύριο, Πέμπτη, ομάδες καταγραφής της Περιφέρειας προβαίνουν συντονισμένα στις απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή των ζημιών, επί ζητημάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

Επίσης, ενημερώνει ότι για την καταγραφή και εκτίμηση ζημιών σε οικίες προκειμένου να χορηγηθούν οι προβλεπόμενες οικονομικές ενισχύσεις, οι πολίτες παρακαλούνται να απευθύνονται στον Δήμο τους.
Ειδικότερα, οι πολίτες παρακαλούμε να απευθύνονται στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΟΓΑ – ΕΛΓΑ των δήμων τους για καταγραφή καταστροφών που προκλήθηκαν από πλημμύρες σε φυτική και ζωική παραγωγή και για την χορήγηση αποζημιώσεων καθώς αρμόδιος φορέας είναι ο ΕΛΓΑ.

Ακόμη, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης ΠΕ Δυτικής Αττικής για την καταγραφή – εκτίμηση ζημιών σε επιχειρήσεις, καθώς αρμόδιες είναι οι επιτροπές της Περιφέρειας Αττικής / Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024