Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης: «Για ειδικό δικαστήριο ο Καμμένος»

Γεωργιάδης: «Για ειδικό δικαστήριο ο Καμμένος»

«Ο κ. Καμμένος με τις πράξεις και τις αποφάσεις του έχει βλάψει το ελληνικό δημόσιο και είναι κάτι το οποίο ναι πρέπει να πάει σε ειδικό δικαστήριο» ανέφερε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας .

«Ο κ. Καμμένος με τις πράξεις και τις αποφάσεις του έχει βλάψει το
ελληνικό δημόσιο και είναι κάτι το οποίο, ναι, πρέπει να πάει σε ειδικό
δικαστήριο» ανέφερε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας .

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε στην υπόθεση της πώλησης των όπλων στη Σαουδική Αραβία. «Χθες στη Βουλή ο κύριος Λοβέρδος προσκόμισε ένα έγγραφο το οποίο προσωπικά πιστεύω πως δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το τι έχει συμβεί. Οι αξιωματικοί που διέταξε ο ΥΕΘΑ και να υπογράψουν τη συμφωνία με τον κ. Παπαδόπουλο τι έκαναν; Μία έγγραφη αναφορά αναλυτική για το τι έχει συμβεί ώστε να είναι καλυμμένος στο μέλλον», είπε για να προσθέσει.

«Τέσσερις αξιωματικοί προειδοποίησαν εγγράφως τον Υπουργό για τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο. Το Μαξίμου δεν μιλάει γιατί εάν μιλήσει θα πέσει η κυβέρνηση. Εγώ δεν είμαι βέβαιος πως ο Πρωθυπουργός δεν είχε γνώση του θέματος», σημείωσε.

Μάλιστα υποστήριξε ότι «ο ελληνικός λαός έχει χάσει 66 εκατ. Ευρώ επειδή ο κ. Καμμένος επέμενε να δώσει τη δουλειά στον κ. Παπαδόπουλο και έτσι η δουλειά απλά χάλασε. Ο κ. Καμμένος με τις πράξεις και τις αποφάσεις του έχει βλάψει το ελληνικό δημόσιο και είναι κάτι το οποίο ναι πρέπει να πάει σε ειδικό δικαστήριο».

Για την πιθανότητα εκλογών

Ερωτηθείς για το αν έρχονται εκλογές, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι το 2018 θα είναι μία εκλογική χρονιά. «Το μόνο ερώτημα είναι εάν θα είναι την άνοιξη ή το φθινόπωρο οι εκλογές».

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024