Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ: Μερίσματα από το πλεόνασμα φτώχειας του λαού

ΚΚΕ: Μερίσματα από το πλεόνασμα φτώχειας του λαού

«Τη στιγμή που η κυβέρνηση προετοιμάζει νέο γύρο αντιλαϊκών προαπαιτουμένων, τσακίζει και τα τελευταία προνοιακά επιδόματα, φέρνει στη Βουλή ένα προϋπολογισμό φοροληστείας, εγκαινιάζει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών, ενώ βάζει στο στόχαστρο πιο αποφασιστικά ακόμα και το δικαίωμα στην απεργία, οι βραδινές εμφανίσεις του κ. Τσίπρα, για να μοιράσει κοινωνικά μερίσματα από το πλεόνασμα φτώχειας του ελληνικού λαού, μόνο ως ωμή και ξεδιάντροπη προπαγάνδα μπορούν να εκληφθούν», αναφέρεται σε σχόλιο του ΚΚΕ για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

«Τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προετοιμάζει το νέο γύρο αντιλαϊκών προαπαιτουμένων, που τσακίζει και τα τελευταία προνοιακά επιδόματα, που φέρνει στη Βουλή ένα προϋπολογισμό φοροληστείας, που εγκαινιάζει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς λαϊκών περιουσιών, ενώ βάζει στο στόχαστρο πιο αποφασιστικά ακόμα και το δικαίωμα στην απεργία, οι βραδινές εμφανίσεις του κ. Τσίπρα, για να μοιράσει «κοινωνικά μερίσματα» από το πλεόνασμα φτώχειας του ελληνικού λαού, μόνο ως ωμή και ξεδιάντροπη προπαγάνδα μπορούν να εκληφθούν», αναφέρεται σε σχόλιο του ΚΚΕ για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

«Η πιο μεγάλη κοροϊδία, όμως, είναι αυτή που αναμασούν καθημερινά τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και που επανέλαβε σήμερα ο πρωθυπουργός, περί ανακούφισης του λαϊκού κόσμου και δίκαιης ανάπτυξης, τα οποία καταρρέουν μπροστά στη βαρβαρότητα που καθημερινά ζει ο λαός, εξαιτίας της πολιτικής που και αυτή η κυβέρνηση υλοποιεί, παίρνοντας για αυτό τα συγχαρητήρια της ΕΕ και του ΔΝΤ» αναφέρει το ΚΚΕ.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024