Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αναμένεται να καταλήξει εντός των επόμενων ημερών στην ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς και στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία προετοιμασίας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με τον ανεξάρτητο φορέα να ανακοινώνει το προσεχές διάστημα την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού και τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία δεν θα μοιάζει σε τίποτα με εκείνη που είχε γίνει πέρυσι στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί εντός του έτους, προκειμένου να παραδωθούν οι συγκεκριμένες άδειες στους δικαιούχους τους από τις αρχές του 2018.

Μόνο κοινό των δύο διαδικασιών είναι το τελικό τίμημα. Τα στελέχη της κυβέρνησης θέλουν να φτάσει στα 245 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είχε συγκεντρωθεί κατά των πλειστηριασμό των τεσσάρων αδειών από τον Νίκο Παππά. Συγκεκριμένα, το κατώτατο ποσό προσφοράς για κάθε μία από τις επτά άδειες πανελλαδικής εμβέλειας που θα δοθούν θα είναι τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα, αναμένονται με ενδιαφέρον οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις ενστάσεις από πλευράς τηλεοπτικών σταθμών για τη συνταγματικότητα του περιορισμένου αριθμού αδειών, καθώς και του κατώτατου ποσού προσφοράς, με το κυβερνητικό επιτελείο να ελπίζει πως δεν θα αντιμετωπίσει άλλη μια αρνητική απόφαση, όπως συνέβη με τον «νόμο Παππά».

in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024