Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
NΔ: Να φέρει η κυβέρνηση το θέμα της οδικής ασφάλειας στη Βουλή

NΔ: Να φέρει η κυβέρνηση το θέμα της οδικής ασφάλειας στη Βουλή

«Η κυβέρνηση οφείλει, επιτέλους, να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει ότι η οδική ασφάλεια αποτελεί ένα ιδιαίτερα κρίσιμο εθνικό ζήτημα, για να το αντιμετωπίζει με τη γνωστή της προχειρότητα και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

«Η κυβέρνηση οφείλει, επιτέλους, να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει ότι η οδική ασφάλεια αποτελεί ένα ιδιαίτερα κρίσιμο εθνικό ζήτημα, για να το αντιμετωπίζει με τη γνωστή της προχειρότητα και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, καλώντας την κυβέρνηση να φέρει το θέμα προς συζήτηση στη Βουλή.

Η Πειραιώς υπενθυμίζει ότι τον περασμένο Μάρτιο, η κυβέρνηση είχε προαναγγείλει ότι σχεδιάζει αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και κατηγορεί τον κ. Σπίρτζη ότι επτά μήνες μετά, προκαλεί και πάλι σύγχυση.

«Η πρόταση Σπίρτζη »τα πρόστιμα να επιβάλλονται ανάλογα με το εισόδημα των πολιτών», εκτός από κοινωνικά άδικη -καθώς τα αυξημένα πρόστιμα θα κληθούν να τα πληρώσουν μόνον οι νομοταγείς φορολογούμενοι που δηλώνουν όλα τα εισοδήματα τους- είναι και ευθέως αντισυνταγματική» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημειώνει ότι έχει, εδώ και καιρό, καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο συγκεκριμένων προτάσεων.

«Θα φέρει, επιτέλους, η κυβέρνηση στη Βουλή το θέμα για να το συζητήσουμε με τη σοβαρότητα που του αρμόζει; Η οδική ασφάλεια απαιτεί Εθνικό Σχέδιο, όχι μικροκομματικά παιχνίδια» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024