Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«ΘΕΣγάλασυν»: Νέα γενιά καταστημάτων από το συνεταιρισμό «ΘΕΣγάλα»

«ΘΕΣγάλασυν»: Νέα γενιά καταστημάτων από το συνεταιρισμό «ΘΕΣγάλα»

Με υπηρεσίες διανομής κατ' οίκον αλλά και παντοπωλείου εμπλουτίζει την επιχειρηματική του δράση ο Συνεταιρισμός παραγωγών αγελαδινού γάλακτος Θεσσαλίας και Μακεδονίας «ΘΕΣγάλα».

Με υπηρεσίες διανομής κατ’ οίκον αλλά και παντοπωλείου εμπλουτίζει την επιχειρηματική του δράση ο Συνεταιρισμός παραγωγών αγελαδινού γάλακτος Θεσσαλίας και Μακεδονίας «ΘΕΣγάλα».

Συγκεκριμένα, επεκτείνει τις γωνιές με τους αυτόματους πωλητές που διαθέτει σε πόλεις της χώρας δημιουργώντας μικρές συνεταιριστικές γωνιές με ελληνικά προϊόντα τοπικών παραγωγών. Η νέα γενιά καταστημάτων θα έχει την επωνυμία «ΘΕΣγάλασυν» και θα αναπτυχθεί με τη μέθοδο της δικαιόχρησης. Σε πρώτη φάση τα«ΘΕΣγάλασυν» θα βρίσκονται παραπλεύρως των ήδη υπαρχόντων σημείων πώλησης γαλακτοκομικών προϊόντων και θα διαθέτουν τρόφιμα, συσκευασμένα και μη.

Όλα τα προϊόντα που θα διαθέτουν θα παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που θα προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη και θα φέρουν τη σφραγίδα και την εγγύηση ποιότητας του «ΘΕΣγάλα».

Τα πρώτα «ΘΕΣγάλασυν» ξεκινούν τη λειτουργία τους, προοδευτικά, τις επόμενες ημέρες, στη Θεσσαλονίκη, ενώ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το δίκτυο «ΘΕΣγάλασυν» στη Θεσσαλονίκη με 14 καταστήματα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει και η έναρξη της λειτουργίας των νέων καταστημάτων στη Λάρισα και την Αθήνα.

Τα καταστήματα «ΘΕΣγάλασυν» θα διαθέτουν σε πρώτη φάση άνω των 100 κωδικών προϊόντων, ενώ οι αυτόματοι πωλητές θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως και σήμερα. Τα «ΘΕΣγάλασυν» θα διαθέτουν στους καταναλωτές προϊόντα αρτοποιίας και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, με πρώτες ύλες του Συνεταιρισμού Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη», τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ παρασκευασμένα με γάλα του Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας «Γάλα Ελάς», μαρμελάδες και σάλτσες από έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο από την ομάδα παραγωγών «ΜολώνΛαβέ» της Λακωνίας, αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του «ΘΕΣγάλα» κ.ά.

Ταυτόχρονα με το άνοιγμα των «ΘΕΣγάλασυν» ξεκινά η υπηρεσία διανομής όλων των προϊόντων κατ’ οίκον, «Το θες σπίτι σου», με παραγγελίες είτε τηλεφωνικές στον πενταψήφιο αριθμό (18140) είτε ηλεκτρονικές στο νέο ΘΕΣγάλαe-shop.

Δήμητρα Σκούφου

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024