Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο.Στόουν: Φήμες και κουτσομπολιά οι κατηγορίες κατά  του  Γουάινσταϊν

Ο.Στόουν: Φήμες και κουτσομπολιά οι κατηγορίες κατά του Γουάινσταϊν

Ο παραγωγός και μεγιστάνας του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς, «καταδικάζεται από ένα σύστημα τιμητών», δήλωσε σήμερα ο αμερικανός σκηνοθέτης 'Ολιβερ Στόουν.

Ο παραγωγός και μεγιστάνας του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, που
κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς, «καταδικάζεται από
ένα σύστημα τιμητών», δήλωσε σήμερα ο αμερικανός σκηνοθέτης ‘Ολιβερ
Στόουν.

«Πιστεύω στη θεωρία σύμφωνα με την οποία πρέπει να περιμένουμε έως την εκδίκαση της υπόθεσης», τόνισε ο Στόουν εκτιμώντας ότι η κινηματογραφική βιομηχανία και το κοινό δίκασαν πρόωρα τον Γουάινσταϊν.

«Αν παραβίασε τον νόμο, θα το μάθουμε. Για μένα, ένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να καταδικάζεται από ένα σύστημα τιμητών», ανέφερε ο Στόουν που μιλούσε στους δημοσιογράφους στη Νότια Κορέα, όπου προεδρεύει της κριτικής επιτροπής του 22ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της πόλης Μπουζάν.

Το Χόλιγουντ πρόσθεσε είναι «γεμάτο από ιστορίες φρίκης», αλλά οι κατηγορίες σε βάρος του Γουάινσταϊν για περιστατικά που έλαβαν χώρα επί σειρά πολλών ετών, είναι επί του παρόντος φήμες, κατά τη γνώμη του Στόουν. «Αυτό που περνά δεν είναι εύκολο. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, ήμουν ανταγωνιστής και πράγματι δεν τον γνώριζα. Έχω ακούσει ιστορίες φρίκης στον εργασιακό χώρο σε όλο τον κόσμο , συνεπώς δεν θα σχολιάσω κουτσομπολιά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γουάινσταϊν, ένας από τους πιο ισχυρούς παραγωγούς του Χόλιγουντ, αποπέμφθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ίδιας του της εταιρίας, The Weinstein Company, τρεις ημέρες μετά τη δημοσίευση στην αμερικανική εφημερίδα New York Times έρευνας που αποκάλυπτε σειρά κατηγοριών σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης και της Βρετανίας διεξάγουν έρευνα για τον 65χρονο μεγιστάνα, ο οποίος κατηγορήθηκε χθες και για τέταρτο βιασμό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024