Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζοδρόμιο έξω από Μουσείο, 11 οι τραυματίες

Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζοδρόμιο έξω από Μουσείο, 11 οι τραυματίες

Έντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζοδρόμιο έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Έντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν στο κεφάλι και στα πόδια, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζοδρόμιο έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Εννέα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, ενώ η αστυνομία στο Λονδίνο ανακοίνωσε την σύλληψη ενός άντρα για το περιστατικό.

Η αστυνομία περιγράφει το περιστατικό στο Νότιο Κένσινγκτον του Λονδίνου ως σύγκρουση, ενώ δε συνδέεται με τρομοκρατία, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη έξω από τους χώρους του, ενώ συνεργάζεται με την αστυνομία.

Τα μέτρα ασφάλειας ενισχύονται στην περιοχή γύρω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, ενώ φτάνουν συνεχώς περιπολικά της αστυνομίας, μεταδίδει το BBC.

Εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ δήλωσε ότι «το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό σε αυτό το στάδιο, διερευνούμε τι ακριβώς συνέβη».

Ρεπόρτερ του BBC που βρισκόταν τη στιγμή εκείνη έξω από το Μουσείο, είπε ότι είδε ένα αυτοκίνητο έχει διαγώνι πορεία και να οδεύει προς το πεζοδρόμιο. «Είδα και πλήθος κόσμου να έχει μαζευτεί γύρω από ένα ή δύο άτομα που ήταν πεσμένοι στο πεζοδρόμιο».

Η ίδια τόνισε ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ήρθαν άμεσα στο σημείο, ενώ υπήρξε και ελικόπτερο και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τραυματία, χωρίς όμως να φαίνεται αν ο τραυματισμός ήταν σοβαρός.

Αυτόπτης μάρτυρας, που περπατούσε προς το Μουσείο τη στιγμή του περιστατικού, είπε πως «είδαμε ένα αμάξι στο πεζοδρόμιο και απλά τρέξαμε με τη φίλη μου. Έπειτα, γυρίσαμε πίσω και είδαμε έναν άνδρα πεσμένο στο δρόμο, να τον ακινητοποιεί η αστυνομία».

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024