Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνταγή για τορτίγια με έλλειψη... βαρύτητας [βίντεο]

Συνταγή για τορτίγια με έλλειψη… βαρύτητας [βίντεο]

Πάντα υπάρχει τρόπος για να απολαύσεις το αγαπημένο σου φαγητό. Αυτό αποδεικνύει η αστροναύτης Samantha Cristoforetti η οποία ζει εδώ και πολλά χρόνια σε Διεθνή Διαστημικό Σταθμό αλλά δεν στερείται την αγαπημένη της τορτίγια.

Πάντα υπάρχει τρόπος για να απολαύσεις το αγαπημένο σου φαγητό. Αυτό αποδεικνύει η αστροναύτης Σαμάνθα Κριστοφορέτι η οποία ζει εδώ και πολλά χρόνια σε Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Η σπουδαία επιστήμονας μπορεί να έχει αποδεχθεί την έλλειψη βαρύτητας και την ορισμένη ποσότητα τροφής που έχει κάθε μέρα στη διάθεσή της, ωστόσο όταν πρόκειται να απολαύσει το μπόνους φαγητό της είναι απόλυτη.

Θέλει να νιώθει σαν το σπίτι της και να τρώει την τορτίγια της όπως ακριβώς στην πατρίδα της. Στο βίντεο που δημοσίευσε το European Space Agency η αστροναύτης παρουσιάζει τον τρόπο με το οποίο ετοιμάζει το αγαπημένο της γεύμα. Με μεγάλη προσοχή και αγάπη ανοίγει ένα ένα τα σακουλάκια της και τοποθετεί μα μαεστρία πάνω στην ζεστή τορτίγια σαλάτα, σκουμπρί και κρέμα από πράσα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μέχρι να ανοίξει το ένα σακουλάκι η τορτίγια έχει αρχίσει ήδη να ίπταται. Στο τέλος η έλλειψη βαρύτητας δεν μοιάζει να την εμποδίζει αλλά να την βοηθάει μιας και δεν χρειάζεται πιάτο και δεν φοβάται μην λερωθεί.

Βάλτε στη θέση της Σαμάνθας τον εαυτό σας και στη θέση της τορτίγιας πίτα με τζατζίκι, γύρο, κρεμμύδι και πατάτες. Ένα διαστημικό σουβλάκι είναι λοιπόν εφικτό!

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024