Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τις ακτές που έχουν μολυνθεί θα επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τις ακτές που έχουν μολυνθεί θα επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Περιοχές που έχουν πληγεί από την οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό θα επισκεφτεί το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από τους δημάρχους της περιοχής θα επισκεφθεί το Φάληρο, τον Άλιμο και τη Γλυφάδα για να διαπιστώσει ο ίδιος το μέγεθος της καταστροφής.

Περιοχές που έχουν πληγεί από την οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό θα επισκεφτεί το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από τους δημάρχους της περιοχής θα επισκεφθεί το Φάληρο, τον Άλιμο και τη Γλυφάδα για να διαπιστώσει ο ίδιος το μέγεθος της καταστροφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ θα καταθέσει σήμερα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον αρμόδιο υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, ενώ χθες με ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ασκήσει έντονη κριτική στην κυβέρνηση την οποία είχε κατηγορήσει για αδιαφορία.

Βασίλης Κικίλιας

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παν. Κουρουμπλή εξαπέλυσε λίγο νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως ο κ. Κουρουμπλής ήταν στο Λονδίνο και την Κυριακή διαβεβαίωνε πως η διαρροή στο μικρό δεξαμενόπλοιο ελέγχεται κατά 95%. «Σχεδόν πανηγύριζε στα ραδιόφωνα και μας είπε ότι έγκαιρα παρενέβη το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του. Την Τρίτη σε ραδιοφωνική του παρέμβαση μάς είπε, λίγο έως πολύ, ότι έχει περιοριστεί στη Σαλαμίνα και γύρω γύρω από το πλοίο η ζημιά. Σε πληροφορίες δημοσιογράφου ότι η ρύπανση φτάνει μέχρι τη Γλυφάδα, είπε ότι δεν είναι πράγματα αυτά, ίσως μια με δυο κηλίδες. Παίζεται το θέατρο του παραλόγου. Οι κύριοι εγκλημάτησαν κατά της Αττικής» τόνισε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως αν ο Κ. Μητσοτάκης ήταν πρωθυπουργός θα είχε γυρίσει «κουτρουβαλώντας τον υπουργό του από το Λονδίνο, για να συντονίσει και να μαζέψει αυτό το έγκλημα που έχει γίνει».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024