Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πού θα λειτουργήσουν οι πρώτες Τοπικές Μονάδες Υγείας

Πού θα λειτουργήσουν οι πρώτες Τοπικές Μονάδες Υγείας

Σε αναζήτηση χώρων για τη στέγαση των Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) βρίσκεται η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πέντε Μονάδες που είχαν προγραμματιστεί για την Αθήνα, έχουν «κλείσει» οι τέσσερις και έχουν βρεθεί και οι σχετικοί χώροι.

Σε αναζήτηση χώρων για τη στέγαση των Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) βρίσκεται η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πέντε Μονάδες που είχαν προγραμματιστεί για την Αθήνα, έχουν «κλείσει» οι τέσσερις και έχουν βρεθεί και οι σχετικοί χώροι. Αυτές αναμένεται να λειτουργήσουν στο Σταθμό Λαρίσης, στην Πλατεία Κάνιγγος, στον Άγιο Παντελεήμονα και η τέταρτη πιθανότατα στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Χώροι για να στεγαστούν οι ΤΟΜΥ έχουν επίσης βρεθεί στους δήμους Αγίου Δημητρίου και Καισαριανής.

Ωστόσο, παρά τις υψηλές προσδοκίες του υπουργείου για τη στελέχωση των Μονάδων, το ενδιαφέρον των γιατρών φαίνεται ότι είναι χλιαρό. Στην Αθήνα έχουν κατατεθεί αιτήσεις για το 60% των θέσεων. Εξίσου χαμηλά είναι και τα ποσοστά για τις μονάδες του Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα στο «Βήμα»

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024