Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στ.Παππάς: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση απόλυσης εργαζομένου στον ΟΑΣΘ

Στ.Παππάς: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση απόλυσης εργαζομένου στον ΟΑΣΘ

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση απόλυσης εργαζομένου στον ΟΑΣΘ» διαβεβαίωσε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς, ο οποίος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή, Σωκ.Φάμελλο, σημείωσε ότι η νέα διοίκηση θεωρεί τις αστικές συγκοινωνίες κοινωνικό αγαθό και τους εργαζομένους κοινωνικούς λειτουργούς. Αφήνοντας αιχμές κατά της προηγούμενης διοίκησης ανέφερε «αν κάποιοι φοβούνται, καλά κάνουν και φοβούνται».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση απόλυσης εργαζομένου στον ΟΑΣΘ» διαβεβαίωσε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς, ο οποίος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, σημείωσε ότι η νέα διοίκηση του Οργανισμού θεωρεί τις αστικές συγκοινωνίες κοινωνικό αγαθό και τους εργαζομένους κοινωνικούς λειτουργούς.

Ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ανανέωση της σχέσης των πολιτών με τις αστικές συγκοινωνίες, θα γίνει μέσω των εργαζομένων, ενώ άφησε αιχμές κατά της προηγούμενης διοίκησης.

«Αν κάποιοι φοβούνται, καλά κάνουν και φοβούνται» είπε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ενώ χαρακτήρισε «δυστύχημα» το γεγονός ότι η αναδιοργάνωση του Οργανισμού περνά μέσα από την εκκαθάρισή του και αναγνώρισε ότι ο ΟΑΣΘ έχει πολλά αρνητικά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024