Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιτριολικό κομπλιμέντο Τραμπ στη σύζυγο Μακρόν: «Μα τι καλά που κρατιέστε...»

Βιτριολικό κομπλιμέντο Τραμπ στη σύζυγο Μακρόν: «Μα τι καλά που κρατιέστε…»

Σαφέστατα και ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε να είναι ευγενικός και φιλικός στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο Παρίσι. Σαφέστατα και ήθελε να κάνει κομπλιμέντα, να δείξει πως η αβρότητά του δεν υπολείπεται σε τίποτε έναντι της γαλλικής. Σαφέστατα και δεν το κατάφερε με το σχόλιό του στην πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Σαφέστατα και ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε να είναι ευγενικός και φιλικός στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο Παρίσι. Σαφέστατα και ήθελε να κάνει κομπλιμέντα, να δείξει πως η αβρότητά του δεν υπολείπεται σε τίποτε έναντι της γαλλικής.

Σαφέστατα και δεν το κατάφερε με το σχόλιό του στην πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Η Μπριζίτ Μακρόν έχει ακούσει και διαβάσει τα μύρια όσα για το ότι είναι παντρεμένη με τον 39χρονο Μακρόν -είναι 25 χρόνια μεγαλύτερή του και γνωρίστηκαν όταν ήταν μαθητής της.

Η πρώτη κυρία έχει αδιαφορήσει, δημόσια, με ανωτερότητα που αρμόζει στο Μέγαρο των Ηλυσίων, πριν και μετά τις εκλογές. To ίδιο χρειάστηκε να κάνει και όταν συνάντησε τον Τραμπ.

«Μα, είστε σε υπέροχη φόρμα», της είπε ο Τραμπ.

Τα τηλεγραφήματα των πρακτορείων δεν ενημερώνουν για την αντίδραση της Μπριζίτ, αλλά τα σχόλια που προκάλεσε το κομπλιμέντο στο Διαδίκτυο ήταν αναμενόμενα επικριτικά σε βάρος του αμερικανού προέδρου.

Το ίδιο και σε άρθρα του αμερικανικού και ευρωπαϊκού Τύπου: Η συνισταμένη τους είναι πως λιγότερο ενδιαφέρει αν στο σχόλιο υπήρχε υπονοούμενο για την ηλικία της Μπριζίτ -περισσότερο ενοχλεί το ότι ο Τραμπ δεν είχε καμία δουλειά να σχολιάσει το σώμα της πρώτης κυρίας της Γαλλίας (σε επίσημη περίσταση), όπως δεν θα σχολίαζε το παράστημα του Μακρόν.

Κατάφερε έτσι να δώσει ξανά τροφή σε όσους τον θεωρούν σεξιστή και πιστεύουν πως το κυριότερο πράγμα που τον αφορά στις γυναίκες -ακόμη κι όταν βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη- είναι η εμφάνισή τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024