Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αγνοεί και προκαλεί τη NASA!

Όταν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αγνοεί και προκαλεί τη NASA!

Τι κι αν στον διαστημικό εξοπλισμό της NASA υπάρχει ξεκάθαρη πινακίδα με οδηγίες «παρακαλώ μην αγγίζετε»; Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, τον αγνοεί επιδεικτικά, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που έκανε το γύρο των κοινωνικών δικτύων και απέσπασε καταιγισμό σχολίων.

Τι κι αν στον διαστημικό εξοπλισμό της NASA υπάρχει ξεκάθαρη πινακίδα με οδηγίες «παρακαλώ μην αγγίζετε»; Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς τον αγνοεί επιδεικτικά, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που έκανε το γύρο των κοινωνικών δικτύων και απέσπασε καταιγισμό σχολίων.

Ο Μάικ Πενς επισκέφθηκε το Kennedy Space Center στη Φλόριδα, όταν άγγιξε μέρος διαστημικού εξοπλισμού, στον οποίο υπήρχε ξεκάθαρη πινακίδα που έγραφε «μην αγγίζετε».

Αργότερα, ο ίδιος απολογήθηκε στη NASA μέσω twitter, αστειευόμενος ότι ο γερουσιαστής της Φλόριδα, Μάρκο Ρούμπιο τον «προκάλεσε» να το κάνει.

Η NASA από την πλευρά της διαβεβαίωσε τον Πενς πως όλα είναι εντάξει, πως ούτως ή άλλως, ο εξοπλισμός χρειαζόταν καθαρισμό και πως ήταν τιμή τους να υποδεχθούν τον Πενς.

«Η διαδικασία απαιτεί τον καθαρισμό του εξοπλισμού πριν αυτός συνδεθεί με το διαστημικό αεροσκάφος, συνεπώς το γεγονός ότι άγγιξε κάποιος την επιφάνεια, είναι απολύτως εντάξει. Διαφορετικά, θα είχε ένα προστατευτικό κάλυμμα».

Φυσικά, η «καταιγίδα» στα κοινωνικά δίκτυα δεν άργησε να ξεσπάσει. Η φωτογραφία με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ να αγγίζει μέρος του διαστημόπλοιου Orion, παρά την επιγραφή «κρίσιμο μέρος διαστημικού εξοπλισμού» έγινε viral.

Ορισμένοι χρήστες έσπευσαν να ασκήσουν κριτική στον Μάικ Πενς, καθώς «αγνόησε την επιγραφή».

«Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι ο αντιπρόεδρός μας έχει τον αυτοέλεγχο ενός μικρού παιδιού, που του έχουν υποσχεθεί κάτι γλυκό», σχολίασε ένας χρήστης.

Άλλοι, πάλι, αντιμετώπισαν το περιστατικό με χιούμορ. «Έπειτα από έξι μήνες στο πλευρό του Τραμπ, ο Πενς θα ζήλευε και μια διαστημική κάψουλα για ένα ταξίδι στο σκοτεινό και παγωμένο κενό του διαστήματος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024