Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πετρόπουλος: Ο ΕΦΚΑ λειτουργεί καλύτερα, έχουμε αύξηση των εσόδων

Πετρόπουλος: Ο ΕΦΚΑ λειτουργεί καλύτερα, έχουμε αύξηση των εσόδων

«Σήμερα έχουμε καλύτερη λειτουργία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, αποτελεσματικότατη, και έχουμε αύξηση των εσόδων που σχηματίζονται μέσα στο 2017, παρά του πηχυαίους τίτλους ότι υπάρχει βόμβα στα θεμέλια του ΕΦΚΑ» τόνισε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τ.Πετρόπουλος στην Ολομέλεια, εξαπολύοντας επίθεση σε αντιπολίτευση και ΜΜΕ. Η δική μας πολίτική, πρόσθεσε έβαλε ανάχωμα στην κατάρρευση που οδηγούσαν οι πολιτικές της προηγούμενης κυβέρνησης.

Υπεραμύνθηκε των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για την καταπολέμιση της φτώχειας, μιλώντας την Ολομέλεια της Βουλής, ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος.

«Σήμερα έχουμε καλύτερη λειτουργία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, αποτελεσματικότατη, και έχουμε αύξηση των εσόδων που σχηματίζονται μέσα στο 2017, παρά του πηχυαίους τίτλους ότι υπάρχει βόμβα στα θεμέλια του ΕΦΚΑ, ότι δεν υπάρχουν εισοδήματα, ότι δεν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες των ασφαλισμένων από τα διαθέσιμα κεφάλαια. Μόνο από το ΙΚΑ είχαμε αύξηση κατά 12% των εισπράξεων, περίπου 413 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με πέρυσι», σημείωσε.

Ο κ. Πετρόπουλος κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι δεν στηρίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης σε μία κρίσιμη στιγμή και τόνισε πως «δεν γίνεται όταν ο Πιέρ Μοσκοβισί υποστηρίζει ότι θα έχουμε ρυθμό ανάπτυξης το 2017 2,1% και το 2018 2,9% να μην υπάρχει στήριξη στην προσπάθεια της κυβέρνησης».

Όπως υποστήριξε, η αντιπολίτευση έχει πλεονέκτημα διότι λείπουν τα αποτελέσματα της πολιτικής της και ο λαός δεν μπορεί να συγκρίνει τις συνέπειες που ευτυχώς δεν πρόκυψαν «διότι η δική μας πολιτική έβαλε ανάχωμα σε αυτήν την κατάρρευση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024