Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γεροβασίλη: Μετά την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, τάξη και στο Διαδίκτυο

Γεροβασίλη: Μετά την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, τάξη και στο Διαδίκτυο

Την πρόθεση της κυβέρνησης να επιβάλει την τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο επανέλαβε η κυβερνητική εκπρόσωπος, κατηγορώντας την Αντιπολίτευση ότι δεν συντάσσεται στην προσπάθεια, «για ευνόητους λόγους». Η κ. Γεροβασίλη είπε ότι η κυβέρνηση προτίθεται να βάλει τάξη και στο Διαδίκτυο.

Την πρόθεση της κυβέρνησης να επιβάλει την τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο επανέλαβε η κυβερνητική εκπρόσωπος, κατηγορώντας την Αντιπολίτευση ότι δεν συντάσσεται στην προσπάθεια, «για ευνόητους λόγους».

Αναφορικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, η κ. Γεροβασίλη είπε ότι «έχει δρομολογηθεί η διαδικασία και ολοκληρώνονται τα τεύχη της δημοπράτησης», με την κυβέρνηση «να επαναλαμβάνει ότι είναι αποφασισμένη να επιβάλλει τάξη και νομιμότητα στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, να συγκρουστεί με την διαπλοκή και φυσικά να υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον.»

Κατέληξε λέγοντας ότι «η Αντιπολίτευση θα πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον ελληνικό λαό αν συντασσόταν μαζί μας σε αυτήν την πολύ μεγάλη προσπάθεια, οι λόγοι που δεν το κάνει, νομίζω ότι είναι ευνόητοι».

Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών επιβεβαίωσε την πρόθεση της κυβέρνησης «να μπει τάξη και στο διαδικτυακό τοπίο και στις ραδιοφωνικές συχνότητες όπως και στις περιφερειακές τηλεοπτικές άδειες», διαδικασία «που θα ακολουθήσει μετά το πέρας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, τις τέσσερις δηλαδή».

Και προσέθεσε ότι «μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει οργανωμένο και αποτυπωμένο σχέδιο».

Σχετικά με τις δηλώσεις του γγ Ενημέρωσης, κ. Κρέτσου, ο οποίος «συνδέει την εξακρίβωση ψευδών ειδήσεων από διάφορες ιστοσελίδες με την χορήγηση κρατικής διαφήμισης» και ερωτηθείσα «ποιος επιφορτίζεται με την ευθύνη των ψευδών ειδήσεων και τι γίνεται όταν μη επαληθεύσιμες ειδήσεις διακινούνται από την ίδια την κυβέρνηση, λ.χ τα non-papers μέχρι την συμφωνία του Ιουλίου, τελικώς δεν επαληθεύτηκαν από τις μετέπειτα εξελίξεις», η είπε ότι «η σκέψη του γγ διατυπώνει την πρόθεση να συμβεί ακριβώς αυτό».

Ως προς τις, σύμφωνα με την ερώτηση, «μη επαληθεύσιμες ειδήσεις», η κ. Γεροβασίλη απάντησε είπε ότι «είναι διαφορετικό πράγμα να λες ότι ‘έχω αυτήν την πολιτική θέση, αλλά για αυτούς τους λόγους αναγκάζομαι να τροποποιήσω την στάση μου’, και μάλιστα αυτό να το θέτεις στον ελληνικό λαό για να το κρίνει, και τελείως διαφορετικό πράγμα να παράγεις ψευδή είδηση».

«Το πώς ακριβώς θα κριθεί αυτό, είναι πράγματι λεπτό ζήτημα, χωρίς να έχουμε το σχέδιο δεν θα ήθελα να προχωρήσουμε παρακάτω στην συζήτηση αυτή» κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024