Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρηματοδότηση 500.000 ευρώ στην ελληνική startup e-table.gr

Χρηματοδότηση 500.000 ευρώ στην ελληνική startup e-table.gr

Χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ από Έλληνες και ξένους επενδυτές έλαβε η ελληνική startup εταιρεία e-table.gr, η πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια.

Χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ από Έλληνες και ξένους επενδυτές έλαβε η ελληνική startup εταιρεία e-table.gr, η πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια.

Πρόκειται για το δεύτερο γύρο χρηματοδότησης της επιτυχημένης ελληνικής νεφυούς εταιρείας. Από την πρώτη χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ, στην οποία επίσης συμμετείχε ο επιχειρηματίας και επενδυτής Απόστολος Αποστολάκης, μέχρι σήμερα, το e-table.gr έχει σημειώσει μια σταθερά ανοδική πορεία.

Από τα τέλη Ιουλίου του 2014, όποτε και ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του, η πλατφόρμα αριθμεί ήδη πάνω από 1.200 συμβεβλημένα εστιατόρια σε 15 πόλεις ενώ έχει δεχτεί περισσότερες από 15.000 κρατήσεις από χρήστες τηλεφωνικά, online στο www.e-table.gr ή μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για iPhone και Android κινητά.

Με τη λήψη του νέου γύρου χρηματοδότησης τα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι:

  • Επέκταση σε τουριστικούς προορισμούς και άλλες πόλεις της Ελλάδας
  • Ανάπτυξη συστήματοςTableκαιGuestManagementγια τα συνεργαζόμενα εστιατόρια
  • Δημιουργία νέων στρατηγικών συμμαχιών
  • Ανάπτυξη της δυνατότητας εύρεσης ενός συγκεκριμένου πιάτου στα εστιατόρια από το χρήστη και η δυνατότητα βαθμολόγησής του.

Με αφορμή τη νέα χρηματοδότηση, ο Απόστολος Αποστολάκης, δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που το e-table.gr μεγαλώνει και βελτιώνει τη διαδικάσια αναζήτησης και κράτησης σε εστιατόρια για όλο και περισσότερους χρήστες. «Μετά από 10 μήνες όλα δείχνουν ότι το e-table.gr θα γίνει μια ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή και χαίρομαι που θα έχω συμβάλλει και εγώ σε αυτό», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σαριδάκης, συνιδρυτής του e-table.gr, δήλωσε πως «με το επιτυχές κλείσιμο του 2ου γύρου χρηματοδότησης νιώθουμε ότι αναγνωρίστηκε η σκληρή δουλειά που έχει κάνει η ομάδα μας τους τελευταίους μήνες».

Το e-table.gr βραβεύθηκε σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες στα «Αpp awards 2015».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024