Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διπλό μήνυμα σε Ευρώπη και Γερμανία στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Διπλό μήνυμα σε Ευρώπη και Γερμανία στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Διπλό μήνυμα προς την Ευρώπη και τη Γερμανία στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Για τις γερμανικές αποζημιώσεις, αναφέρει: «Θα μείνω απόλυτα συνεπής στην παραδοσιακή άποψή μου ότι οι απαιτήσεις της Ελλάδας και στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και στο θέμα του κατοχικού δανείου, οι απαιτήσεις της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας είναι και ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες».

Διπλό μήνυμα προς την Ευρώπη και τη Γερμανία, στέλνει με δηλώσεις του, λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Δεν είναι δυνατόν η Ευρώπη να αγνοήσει το τεράστιο πρόβλημα της ανθρωπιστικής κρίσης, που μαστίζει την Ελλάδα… Δεν μπορεί η Ευρώπη, και ιδίως η Κομισιόν, να μην ανταποκριθεί στα αιτήματα εκείνα αλλαγής των μνημονίων, τα οποία είναι απολύτως τεκμηριωμένα και δίκαια» δηλώνει στην εφημερίδα Real News ο κ. Παυλόπουλος.

Για τις γερμανικές αποζημιώσεις, αναφέρει: «Θα μείνω απόλυτα συνεπής στην παραδοσιακή άποψή μου ότι οι απαιτήσεις της Ελλάδας και στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και στο θέμα του κατοχικού δανείου, οι απαιτήσεις της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας είναι και ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024