Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ομπάμα άρχισε τα αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα σε ραδιοφωνικές εκπομπές

Ο Ομπάμα άρχισε τα αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα σε ραδιοφωνικές εκπομπές

Ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Ντέβαλ Πάτρικ παραδίδει καθήκοντα την Πρωτοχρονιά και έκανε την τελευταία του εμφάνιση σε ραδιοφωνική εκπομπή «Ρώτα τον κυβερνήτη». Μεταξύ των διάφορων ακροατών που πήραν τηλέφωνο στη ζωντανή εκπομπή, ένας έκλεψε την παράσταση...

Ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Ντέβαλ Πάτρικ παραδίδει καθήκοντα την Πρωτοχρονιά και έκανε την τελευταία του εμφάνιση σε ραδιοφωνική εκπομπή «Ρώτα τον κυβερνήτη». Μεταξύ των διάφορων ακροατών που πήραν τηλέφωνο στη ζωντανή εκπομπή, ένας έκλεψε την παράσταση…

«Ας περάσουμε στην επόμενη γραμμή» ήταν η συνηθισμένη φράση που ακούστηκε στη μέση της εκπομπής για να βγει στον αέρα ο επόμενος, ελάχιστα συνηθισμένος, ακροατής που είχε πάρει τηλέφωνο στην εκπομπή του WGBH-FM της Βοστώνης.

«Καλησπέρα» είπε ο ακροατής. «Καλησπέρα και σε εσάς, κύριε» ήταν η συνηθισμένη απάντηση. «Ναι, γεια σας κυβερνήτα, λοιπόν, είμαι ο Μπαράκ Ομπάμα πρώην κάτοικος του Σόμερβιλ. Έχω διάφορα παράπονα για τις υπηρεσίες στη γειτονιά, αν κι έχω μετακομίσει κάπως πιο νότια τώρα τελευταία» είπε ο ακροατής.

Όλοι ξέσπασαν σε γέλια και ο Πάτρικ ρώτησε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, «ποιος είναι ο μίμος» που πήρε τηλέφωνο. Δεν υπήρχε όμως αμφιβολία ότι ήταν όντως ο Μπαράκ Ομπάμα, που είχε ζήσει στη Μασαχουσέτη όταν ήταν στο Χάρβαρντ.

Ο αμερικανός πρόεδρος εξήρε τις δύο θητείες του Πάτρικ, μίλησαν για το πώς τα πάνε οι ομάδες τους αλλά και για τα προβλήματα που έχει μερικές φορές ο Ομπάμα να προφέρει σωστά τη λέξη Μασαχουσέτη. «Καλύτερα να λέτε Κοινοπολιτεία», τον συμβούλευσε.

«Ξέρω πάντως πώς γράφεται», διαβεβαίωσε ο πρόεδρος. Διαβεβαίωσε επίσης τον κυβερνήτη, όταν ρωτήθηκε, ότι είχε πληρώσει και τις 17 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα την εποχή που έμενε στην περιφέρειά του.

«Αλλιώς θα με συνελάμβαναν αν πήγαινα να μπω στην «Κοινοπολιτεία»», εξήγησε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024