Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του αρχιμανδρίτη στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του αρχιμανδρίτη στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας η δολοφονία του 54χρονου αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας. Δράστες, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, είναι ένας 18χρονος Έλληνας και ένας 24χρονος υπήκοος Γεωργίας, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας η δολοφονία του 54χρονου αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας.

Δράστες, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ,είναι ένας 18χρονος Έλληνας και ένας 24χρονοςυπήκοος Γεωργίας, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δυο δράστες πήγανστην οικία του 54χρονου στη Χώρα Μεσσηνίας το βράδυ του Σαββάτου. Μετά από διαπληκτισμό, αρχικά τον τραυμάτισαν με χρήση αντικειμένου στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση ρούχουτου προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο.
Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως ερεύνησαν τους χώρους της οικίας. Προς τον παρόν δεν έχει εξακριβωθεί αν έχει αφαιρεθεί κάτι.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνασυνεχίζεταιαπό την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024