Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζωρτζάτος και Κωστάρης, οι δύο της 17Ν που λαμβάνουν άδειες

Τζωρτζάτος και Κωστάρης, οι δύο της 17Ν που λαμβάνουν άδειες

Ο Βασίλης Τζωρτζάτος και ο Ηρακλής Κωστάρης είναι οι άλλοι δύο καταδικασθέντες για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη που λαμβάνουν πενθήμερες άδειες αλλά επιστρέφουν εγκαίρως και τηρούν τους όρους που τους επιβάλλονται. Από τα ηγετικά στελέχη της 17Ν, οι μόνοι που δεν έχουν πάρει μέχρι σήμερα καμία άδεια είναι ο καταδικασμένος ως αρχηγός της οργάνωσης Αλέξανδρος Γιωτόπουλος και ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο Βασίλης Τζωρτζάτος και ο Ηρακλής Κωστάρης είναι οι άλλοι δύο καταδικασθέντες για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη που λαμβάνουν πενθήμερες άδειες αλλά επιστρέφουν εγκαίρως και τηρούν τους όρους που τους επιβάλλονται.

Σύμφωνα με Τα Νέα, από τα ηγετικά στελέχη της 17Ν, οι μόνοι που δεν έχουν πάρει μέχρι σήμερα καμία άδεια είναι ο καταδικασμένος ως αρχηγός της οργάνωσης Αλέξανδρος Γιωτόπουλος και ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Όσον αφορά τον Σάββα Ξηρό, που συμπληρώνει την εξάδα των ισοβιτών για τα εγκλήματα της 17Ν, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας όπου και θα παραμείνει φρουρούμενος για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μετά τις ιατρικές εξετάσεις και τη νοσηλεία του ο Σάββας Ξηρός θα επιστρέψει στις φυλακές του Κορυδαλλού για να συνεχίσει να εκτίει την ποινή του.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, οι οποίοι είχαν μοιραστεί το εδώλιο στη δικαστική αίθουσα των φυλακών του Κορυδαλλού και είχαν καταδικαστεί σε πρόσκαιρες ποινές κάθειρξης, αφού εξέτισαν το μέρος της ποινής που τους αναλογούσε σύμφωνα με τη νομοθεσία είναι ήδη εκτός φυλακών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024