Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι δεινόσαυροι ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη

Οι δεινόσαυροι ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη

Την αίσθηση του να συνυπάρχεις με δεινόσαυρους επιχειρεί να μεταφέρει η ταινία «Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους: Η Ταινία σε 3D», η οποία έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους. Η ταινία, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, παρουσιάζει εντυπωσιακούς δεινόσαυρους, με στόχο να τους φαίνονται αυτοί πολύ πιο αληθινοί από οποιαδήποτε άλλη φορά. Δείτε αποκλειστικό βίντεο με τη συνέντευξη των συντελεστών

Την αίσθηση του να συνυπάρχεις με δεινόσαυρους επιχειρεί να μεταφέρει η ταινία «Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους: Η Ταινία σε 3D», η οποία έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους.

Η ταινία, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, παρουσιάζει εντυπωσιακούς δεινόσαυρους, με στόχο να τους φαίνονται αυτοί πολύ πιο αληθινοί από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Η ιστορία θέλει έναν απλό «δεινόσαυρο της διπλανής σπηλιάς» καταφέρνει – κόντρα σε όλες τις προβλέψεις – να αναδειχθεί σε περιλάλητο θριαμβευτή. Μια ιστορία από οικογένειες που γεννιούνται και καταστρέφονται, ενηλικίωση γεμάτη κόντρες και αντιπαραθέσεις – με φόντο τον αδυσώπητο αγώνα για επιβίωση.

Το «Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους: Η Ταινία σε 3D» είναι μία κινηματογραφική αποτύπωση φώτο-ρεαλιστικών δεινοσαύρων, τοποθετημένων μέσα σε αληθινά τοπία.

Η ιστορία τοποθετείται 70 εκατομμύρια χρόνια πριν, στην Αλάσκα, όπου – κάθε χρόνο- η παρατεταμένη εποχή της βαρυχειμωνιάς (τρεις μήνες σκότους, γεμάτοι βίαιες χιονοθύελλες) οδηγεί τους δεινόσαυρους νότια, κατά ορδές, σε μια κίνηση ακραίας, εποχιακής, μετατόπισης πληθυσμού. Ανάμεσα στους δεινόσαυρους συναντάμε τον Πίτση, έναν περίεργο αλλά ιδιαίτερα φιλικό Παχυρινόσαυρο.

Από τη στιγμή που γεννιέται, ως ο μικρότερος νεοσσός, ο Πίτσης πρέπει να καταφέρει να επιβιώσει ανάμεσα σε ανταγωνιστικά αδέρφια, σε κακοτοπιές και απρόβλεπτες καταστάσεις που του επιφυλάσσει ο αφιλόξενος κόσμος, αλλά και απέναντι σε άγρια αρπακτικά όπως το πανούργο «Τρόοδον» και ο δαιμόνιος «Γοργορόσαυρος». Κουβαλώντας τη μνήμη της αποκαρδιωτικής εμπειρίας κατά την οποία ο ίδιος ο πατέρας του έπεσε θύμα των αιχμηρών δοντιών του Γοργορόσαυρου, ο Πίτσης αποφασίζει να συμμαχήσει με τον αδερφό του τον Σκάουλερ και τη φίλη του Τζούνιπερ.

* Η ταινία θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 2 Ιανουαρίου 2014.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024