Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διπλή ληστεία από δέκα άτομα με καλάσνικοφ στον Βελβεντό Κοζάνης

Διπλή ληστεία από δέκα άτομα με καλάσνικοφ στον Βελβεντό Κοζάνης

Ένοπλη ληστεία στην ΑΤΕbank και το Ταχυδρομικό Γραφείο Βελβεντού Κοζάνης σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Οι δέκα δράστες, οπλισμένοι με καλάσνικοφ, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, «χτύπησαν» τα δυο καταστήματα αποσπώντας χρηματικά ποσά. Η αστυνομία έχει ήδη εντοπίσει τέσσερις από τους δράστες. Στις έρευνες έχει εμπλακεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ένοπλη ληστεία στην ΑΤΕbank και το Ταχυδρομικό Γραφείο Βελβεντού Κοζάνης σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.

{{{ map }}}
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί, όταν οι δράστες, χωρισμένοι σε δύο ομάδες και κρατώντας βαρύ οπλισμό, πιθανότατα καλάσνικοφ, εισέβαλαν ταυτόχρονα στα τοπικά υποκαταστήματα της Τράπεζας και των ΕΛΤΑ του Βελβεντού, απ’ όπου απέσπασαν με απειλές άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες μπήκαν στην Τράπεζα σπάζοντας με βαριοπούλες την τζαμαρία.

Όπως έγινε γνωστό, ένας εκ των δραστών φέρεται να «συντόνιζε» τη δράση των συνεργών του, παρακολουθώντας εξ αποστάσεως τις κινήσεις τους και απειλώντας με όπλο όσους κατοίκους περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Αφού πήραν τα διαθέσιμα χρήματα, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο οχήματα και τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές και ακολούθησε ευρείας έκτασης επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών της Κοζάνης, της Πιερίας και της Ημαθίας.

Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι συνελήφθη αρχικά, κοντά στα Ορυχεία της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, ένας εκ των δραστών, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, σταμάτησε προκειμένου να βάλει φωτιά στο όχημα προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Άλλα τρία άτομα συνελήφθησαν λίγο αργότερα στο κέντρο της Βέροιας. Όπως έγινε γνωστό, επέβαιναν σε όχημα, τύπου βαν, όπου στο εσωτερικό του βρέθηκε οπλισμός.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των άλλων ληστών, ενώ σε αυτές έχει εμπλακεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024