Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήθος και κρεμάλες στην κινητοποίηση των ενστόλων κατά των περικοπών

Πλήθος και κρεμάλες στην κινητοποίηση των ενστόλων κατά των περικοπών

Πάνω από 10.000 ένστολοι -αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, και χωρίς την παρουσία συναδέλφων τους στο ρόλο των δυνάμεων περιφρούρησης, συμμετείχαν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τις μισθολογικές περικοπές που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών. Το «παρών» έδωσαν σύσσωμες οι ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Η κινητοποίηση ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο, ακολούθησε πορεία στη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών. Λίγο μετά τις 21:00 ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση.

Πάνω από 10.000 ένστολοι -αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, και χωρίς την παρουσία συναδέλφων τους στο ρόλο των δυνάμεων περιφρούρησης, συμμετείχαν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τις περικοπές που σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών. Το «παρών» έδωσαν σύσσωμες οι ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής, καθώς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ακολούθησε πορεία στη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών.

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο υπαρχηγός και ο επιτελάρχης του Λιμενικού Σώματος.

Στη συγκέντρωση διανεμήθηκε επιστολή συμπαράστασης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Νίκου Παπαγιαννόπουλου, η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Μετά τη συγκέντρωση στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 5:30, ξεκίνησε η πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών. Προτού ξεκινήσουν, οι συγκεντρωμένοι έψαλαν τον εθνικό ύμνο.

Έξω από το υπουργείο Οικονομικών -στην πλατεία Συντάγματος- οι ένστολοι έστησαν τρεις κρεμάλες: στη μία τοποθετήθηκε αστυνομικός, στη δεύτερη λιμενικός και στην τρίτη πυροσβέστης.

Αντιπροσωπεία των Σωμάτων συναντήθηκε στη Βουλή με τον αντιπρόεδρο Γιάννη Τραγάκη, στον οποίο επέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε λιγο μετά τις 9 το βράδυ. Η πρόταση των εκπροσώπων των τριών σωμάτων ασφαλείας είναι να παραμείνουν όσοι το επιθυμούν έξω από το υπουργείο Οικονομικών όλο το βράδυ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024