Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Αντιπρόταση ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο αποκρατικοποιήσεων

Με στόχο οι αποκρατικοποιήσεις να αποφέρουν μακροχρόνια κέρδη, ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε αντιπρόταση για τον τρόπο που θα μπορούσε να γίνει η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Όπως εξήγησε στη ΝΕΤ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης: «αντιπροτείνουμε αναπτυξιακές κοινοπραξίες· είτε με διακρατικές συμφωνίες, είτε με την σύμπραξη επιχειρήσεων είτε του δημόσιου, ή του ιδιωτικού τομέα».

Με στόχο οι αποκρατικοποιήσεις να αποφέρουν μακροχρόνια κέρδη, ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε αντιπρόταση για τον τρόπο που θα μπορούσε να γίνει η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Όπως εξήγησε στη ΝΕΤ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης: «αντιπροτείνουμε αναπτυξιακές κοινοπραξίες· είτε με διακρατικές συμφωνίες, είτε με την σύμπραξη επιχειρήσεων είτε του δημόσιου, ή του ιδιωτικού τομέα».

«Επειδή οι αποτιμήσεις είναι πολύ χαμηλά και στη ακίνητη περιουσία είναι λάθος να πουλήσεις ό,τι έχεις και όσο – όσο και να πάρεις εφάπαξ κάποια λίγα λεφτά, αντιπροτείνουμε αναπτυξιακές κοινοπραξίες είτε με διακρατικές συμφωνίες, είτε με την σύμπραξη επιχειρήσεων είτε του δημόσιου, ή του ιδιωτικού τομέα· εσύ βάζεις την περιουσία, ο άλλος χρήματα και έχετε κάνει μια συμφωνία ότι
μακροχρονίως έχετε κέρδη από την αξιοποίηση της περιουσίας».

Παράλληλα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: «Την κυβέρνηση την εκπροσωπεί ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος είναι απλώς κυβερνητικός εταίρος, που έχει επιλέξει να μην μετέχει καν στην κυβέρνηση, κρατά την μισή ουρά του απέξω, δεν μπήκε ούτε ο ίδιος και δεν επέλεξε και κανένα από τα γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Το ουσιαστικό πρόβλημα αυτής της κυβέρνησης είναι ότι «αναδιαπραγμάτευση», «απαγκίστρωση» ακούμε και δεν βλέπουμε τίποτα από όλα αυτά…»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024