Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαράζ ληστειών στο αστυνομικό δελτίο της νύχτας στην Αττική

Μπαράζ ληστειών στο αστυνομικό δελτίο της νύχτας στην Αττική

Εισβολές ληστών σε δύο σπίτια στην Αττική και άλλες έξι ένοπλες ληστείες περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο της νύχτας στην Αττική. Σε μία ακόμη περίπτωση, μάλιστα, επτά άτομα επιτέθηκαν σε τρεις ανήλικους, 14-15 ετών, και τους άρπαξαν τα ποδήλατα και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Εισβολές ληστών σε δύο σπίτια στην Αττική, επίθεση σε ανήλικους από τους οποίους άρπαξαν τα ποδήλατα και άλλες έξι ένοπλες ληστείες περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο της νύχτας.

Περίπου στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, στην Αγία Παρασκευή, επτά άτομα επιτέθηκαν σε τρεις ανήλικους, 14-15 ετών, οι οποίοι έκαναν βόλτα με τα ποδήλατα τους, τους ακινητοποίησαν, τους άρπαξαν τα ποδήλατα και τα κινητά τους τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν.

Σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην λεωφόρο Κηφισίας 51 στους Αμπελόκηπους, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε σπίτι, ιδιοκτησίας δύο νεαρών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στις 03.36 στη Νέα Ερυθραία, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε σπίτι που διαμένει ηλικιωμένο ζευγάρι και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν 2.500 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο πιστωτικές κάρτες και τα κλειδιά Ι.Χ. αυτοκινήτου, με το οποίο διέφυγαν.

Επίσης διαπράχθηκαν ληστείες, σε κατάστημα τροφίμων στα Καμίνια, σε κατάστημα «φαστ φουντ» στις Αχαρνές, σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στο Περιστέρι, σε βάρος δύο πολιτών στον δρόμο, στην Δραπετσώνα, καθώς και σε βάρος ενός ακόμα, στη συμβολή Τσόχα και Σούτσου, δίπλα στο κτίριο της ΓΑΔΑ.

Εξάλλου, τις πρωινές ώρες συνελήφθη στον Αλιμο 25χρονος που λίγο πριν είχε διαρρήξει αυτοκίνητο. Από την έρευνα προέκυψε ότι μαζί με ακόμη ένα άτομο είχε προχωρήσει σε τουλάχιστον 19 διαρρήξεις αυτοκινήτων στα νότια προάστια.

Στη Θεσσσαλονίκη, δύο 18χρονοι συνελήφθησαν για ληστεία,με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, σε βάρος 59χρου οδηγού ταξί στην περιοχή της Ξηροκρήνης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024