Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ προκαλεί στον κόσμο της μουσικής ο θάνατος της Γούτνεϊ Χιούστον

Σοκ προκαλεί στον κόσμο της μουσικής ο θάνατος της Γούτνεϊ Χιούστον

Ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον σε ηλικία μόλις 48 ετών προκάλεσε θλίψη όχι μόνο στους θαυμαστές της και στους φίλους της, αλλά και σε διάσημες προσωπικότητες του χώρου της μουσικής. Δήλωση έκανε και ο πρώην σύζυγος της Γ.Χιούστον, Μπόμπι Μπράουν, ο άνθρωπος που πολύ κατηγορούν για την «κατηφόρα» της σπουδαίας αυτής φωνής.

Ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον σε ηλικία μόλις 48 ετών προκάλεσε θλίψη όχι μόνο στους θαυμαστές της και στους φίλους της, αλλά και σε διάσημες προσωπικότητες του χώρου της μουσικής. Δήλωση έκανε και ο πρώην σύζυγος της Γ.Χιούστον, Μπόμπι Μπράουν, ο άνθρωπος που πολύ κατηγορούν για την «κατηφόρα» της σπουδαίας αυτής φωνής.

Η Γ.Χιούστον πέθανε σε ηλικία μόλις 48 ετών. Βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες. Η νεκροψία που πρόκειται να γίνει μέσα στις επόμενες δύο ημέρες αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου της.

Ωστόσο, σε περίπτωση που ο θάνατός της οφείλεται σε χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών, τότε απαιτούνται μεταξύ έξι και οκτώ εβδομάδων για να ολοκληρωθούν τα τοξικολογικά τεστ.

  • Δείτε σε βίντεο την τελευταία εμφάνιση της Γιούτνεϊ Χιούστον σε πάρτι για τα Γκράμι, δύο ημέρες πριν τον θάνατό της

Η Αρίθα Φράνκλιν υπήρξε και νονά της Γ.Χιούστον. «Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα γι’αυτό. Είναι τρομερό και απίστευτο. Το άκουσα στην τηλεόραση και δεν το πίστευα» είπε.

Η τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ είπε: «Έχει ραγίσει η καρδιά μου και κλαίω για τον σοκαριστικό θάνατο της φίλης μου, της ασύγκριτης Γουίτνεϊ Χιούστον. Θα τη θυμόμαστε όλοι ως μία από τις σπουδαιότερες φωνές που τίμησε με την παρουσία της τη γη».

Ο πρώην σύζυγος της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Μπράουν, ανέβηκε σε σκηνή στο Σάουθχεϊβεν του Μιζόυρι και είπε: «Σε αγαπώ Γουίτνεϊ. Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα είναι που ανεβαίνω σε αυτή τη σκηνή». Φήμες λένε ότι πριν ανέβει στη σκηνή, κατέρρευσε.

«Η δική μου καρδιά είναι μόλις μία από τις εκατομμύρια που έχουν ραγίσει για τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον. Θα είμαι πάντα ευγνώμων και θα θαυμάζω την εξαιρετική ερμηνεία της στο τραγούδι μου (I Will Always Love You) και μπορώ να πω από τα βάθη της καρδιάς μου «Γουίτνεϊ, θα σε αγαπάω για πάντα. Θα μας λείψεις» είπε η τραγουδίστρια Ντόλι Πάρτον.

«Ήταν ένας θρύλος. Τέτοιοι άνθρωποι δεν βρίσκονται συχνά. Κανείς δεν μπορούσε να «πουλήσει» ένα τραγούδι όπως η Γουίτνεϊ» είπε ο παραγωγός Σάιμον Κάουελ.

«Χάσαμε έναν ακόμα θρύλο» ανέφερε η Κριστίνα Αγκιλέρα, στέλνοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της Χιούστον.

«Η Γουίτνεϊ ήταν πάντα τόσο γλυκιά απέναντί μου! […] Τι κρίμα! Με λυπεί πραγματικά η είδηση του θανάτου της» είπε η Γκλόρια Εστεφάν.

«Πρόκειται για τραγωδία. Η Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν η σπουδαιότερη τραγουδίστρια που άκουσα ποτέ και θα μου λείψει πραγματικά» ανέφερε ο τραγουδιστής Τόνι Μπένετ.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο δάκρυα» ανέφερε η Ριάνα στο λογαριασμό της στο Twitter.

«Ο Θεός να ευλογεί τους νεκρούς. Ήταν μόλις 48 ετών» είπε ο σκηνοθέτης Σπάικ Λι.

Ο Σερ Έλτον Τζον δήλωσε πως ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που έχει δει και την ευχαρίστησε που έδωσε στον κόσμο το ταλέντο της και την φωνή της. Αφιέρωσε, μάλιστα, στη μνήμη της το τραγούδι «Don’t Let the Sun Go Down on Me».

Η Μπάρμπρα Στράιζαντ τόνισε ότι η Γ.Χιούστον τα είχε όλα, ομορφιά και μια εξαιρετική φωνή.

Τη θλίψη τους εξέφρασαν, επίσης, ο Μπάρι Μάνιλοου, ο Ρίκι Μάρτιν, η Μισέλ Ουίλιαμς, η Pink και άλλοι.

Εν τω μεταξύ, οι διοργανωτές των Γκράμι που θα δοθούν το βράδυ της Κυριακής, ανακοίνωσαν ότι στην τελετή απονομής, θα πραγματοποιήσουν αφιέρωμα στη μνήμη της μεγάλης τραγουδίστριας.

Στο αφιέρωμα θα συμμετέχει η Τζένιφερ Χάντσον.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024