Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εμείς προσφέρουμε συνεργασία για καταθέσεις στην Ελβετία και εσείς κωφεύετε, λέει ομογενής βουλευτής

Εμείς προσφέρουμε συνεργασία για καταθέσεις στην Ελβετία και εσείς κωφεύετε, λέει ομογενής βουλευτής

Με ανάρτηση μέσω facebook και twitter επέλεξε να απαντήσει στην επιστολή του προέδρου της επιτροπής ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών, Ευάγγελου Αργύρη, ο βουλευτής της Ελβετικής Ομοσπονδίας Ι.Ζησιάδης για το θέμα των καταθέσεων Ελλήνων βουλευτών σε ελβετικές τράπεζες. Παράλληλα αφήνει αιχμές για το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από το 2005 δεν ανταποκρίνονται στη συνεργασία που προτείνει η Βέρνη.

Με ανάρτηση μέσω facebook και twitter επέλεξε να απαντήσει στην επιστολή του προέδρου της επιτροπής ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών, Ευάγγελου Αργύρη, ο βουλευτής της Ελβετικής Ομοσπονδίας Ι.Ζησιάδης για το θέμα των καταθέσεων Ελλήνων βουλευτών σε ελβετικές τράπεζες.

Παρότι τη σχετική καταγγελία ο κ. Ζησιάδης την είχε κάνει σε τηλεοπτική εκπομπή, στην επιστολή του αποφεύγει να αναφέρει οτιδήποτε για καταθέσεις στην Ελβετία.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η ουσία του ζητήματος που θα έπρεπε να απασχολεί τον ελληνικό πολιτικό κόσμο δεν είναι αν κάποιος έχει στην κατοχή του τραπεζικά στοιχεία -τα οποία δεν μπορεί να έχει με νόμιμο τρόπο-, αλλά γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) από το 2005 δεν ανταποκρίνονται στη συνεργασία που προτείνουν οι ελβετικές αρχές».

Και καταλήγει, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να έλθει να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων:

«Ελπίζω και εύχομαι να μελετήσετε και να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις θέσεις της αρμόδιας υπουργού Οικονομικών της Ελβετίας και έτσι να κατανοήσετε πως οι δικές μου σκέψεις, που εκφράστηκαν στην εκπομπή του Π.Τσίμα, έχουν αρχή και τέλος την αποστομωτική απάντηση που δέχθηκα στο ελβετικό κοινοβούλιο.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024