Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έσκαψαν τάφρους στη λεωφόρο Λαυρίου στην Κερατέα - Επί τόπου μεταβαίνει εισαγγελέας

Έσκαψαν τάφρους στη λεωφόρο Λαυρίου στην Κερατέα – Επί τόπου μεταβαίνει εισαγγελέας

Μετά το «θρίλερ» των τελευταίων ημερών με το κλείσιμο και το άνοιγμα της λεωφόρου Λαυρίου,  άγνωστοι έσκαψαν το πρωί της Πέμπτης το δρόμο σε βάθος περίπου δύο μέτρων, σχηματίζοντας τάφρους και στα δύο ρεύματα, που θα κρατήσουν κλειστό το δρόμο ακόμη και αν απομακρυνθούν τα μπάζα. Επί τόπου μεταβαίνει εισαγγελέας με εντολή της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένης Ράϊκου.

Μετά το «θρίλερ» των τελευταίων ημερών με το κλείσιμο και το άνοιγμα της λεωφόρου Λαυρίου, άγνωστοι έσκαψαν το πρωί της Πέμπτης το δρόμο σε βάθος περίπου δύο μέτρων, σχηματίζοντας τάφρους και στα δύο ρεύματα που θα κρατήσουν κλειστό το δρόμο ακόμη και αν απομακρυνθούν τα μπάζα.

Επί τόπου μεταβαίνει εισαγγελέας με εντολή της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένης Ράϊκου.

Η λεωφόρος Λαυρίου έκλεισε από το 39οχιλιόμετρο ώς το 54ο χιλιόμετρο, ενώ η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη είσοδος της Κερατέας είναι πλέον κλειστές.

Η κίνηση αυτή είναι μία προειδοποιήση. Στην περίπτωση που έρθουν μηχανήματα για να ξεκινήσουν την κατασκευή του ΧΥΤΑ η Επιτροπή Αγώνα της περιοχής δεν θα μπορεί να ελέγξει τίποτα, δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα της Κερατεάς, κ. Μπίταρχας.

«Συγκρατούμε την κατάσταση για να μην υπάρξουν θύματα. Έχουμε φτάσει, όμως, στα όριά μας» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ο αγώνας του λαού δεν καταδικάζεται.

Εκτός από το σημείο, όπου ανοίχτηκαν οι τάφροι, σε άλλα σημεία της λεωφόρου Λαυρίου έχουν ριχτεί για ακόμη μια φορά βράχια και μπάζα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024