Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Μπαράζ» επαφών του πρωθυπουργού με υπουργούς για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα

«Μπαράζ» επαφών του πρωθυπουργού με υπουργούς για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα

Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Υγείας, Εργασίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Υποδομών και Περιβάλλοντος θα έχει ο πρωθυπουργός την Τρίτη, εν όψει της κατάρτισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Σταθερότητας που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή. Παράλληλα, θα συνεδριάσει η πλειονότητα των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας, ώστε οι βουλευτές να ενημερωθούν από τους αρμόδιους υπουργούς.

Ψυχογιός Βασίλης

Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Υγείας, Εργασίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Υποδομών και Περιβάλλοντος θα έχει ο πρωθυπουργός την Τρίτη, εν όψει της κατάρτισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Σταθερότητας που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.

Νωρίς το απόγευμα, ο Γ.Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή. Έπειτα, έχουν προγραμματιστεί διαδοχικές συναντήσεις με την υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη και τον αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Κουτρουμάνη, τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον υπουργό Υποδομών Δημήτρη Ρέππα, και την υπουργό ΠεριβάλλοντοςΤίνα Μπιρμπίλη.

Επιπλέον, αύριο θα συνεδριάσουν οι Κοινοβουλευτικοί Τομείς Εργασίας (ΚΤΕ) Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγύης, Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού, Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Προστασίας του Πολίτη, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλέγγύης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Εθνικής Άμυνας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι ΚΤΕ θα συνεδριάσουν προκειμένου οι βουλευτές μέλη τους να ενημερωθούν από τους αρμόδιους υπουργούς για τις πολιτικές πρωτοβουλίες των υπουργείων τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024