Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ως υπεύθυνο για τυχόν δολοφονική επίθεση εναντίον του «δείχνει» ο Θ.Πάγκαλος τον Αλ.Τσίπρα

Ως υπεύθυνο για τυχόν δολοφονική επίθεση εναντίον του «δείχνει» ο Θ.Πάγκαλος τον Αλ.Τσίπρα

Νέα σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος τη Δευτέρα. Με αφορμή τα επεισόδια εις βάρος του στην Κερατέα, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει αλλοδαπούς για να του επιτίθενται και υπογράμμισε ότι ο Αλ.Τσίπρας θα έχει την ευθύνη για οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση εναντίον του. Παράλληλα, αναμένεται να καταθέσει μήνυση για τα γεγονότα στα Καλύβια.  Κάλυψη στον κ. Πάγκαλο και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Νέα σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος τη Δευτέρα.

Με αφορμή τα επεισόδια εις βάρος του στην Κερατέα, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε στο Mega το πρωί της Δευτέρας ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει αλλοδαπούς για να του επιτίθενται και υπογράμμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει την ευθύνη για οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση εναντίον του.

Ερωτηθείς σχετικά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογράμμισε ότι δεν θα σκύψει το κεφάλι και θα πηγαίνει να μιλάει όπου και όποτε θέλει. Ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ότι δεν θα αποδεχθεί φασιστικές μεθόδους και πρόσθεσε ότι μετά από πολλά χρόνια θα πρέπει να ξαναδώσουμε μάχη για τη Δημοκρατία.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει ως πολιτική στρατηγική το μπάχαλο.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Πάγκαλος θα κινηθεί νομικά, καταθέτοντας μήνυση κατ’ αγνώστου, στρεφόμενος κατά του προσώπου που δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι εκείνος τον προπηλάκισε την περασμένη εβδομάδα στα Καλύβια.

Ταυτόχρονα, ο κ. Πάγκαλος θα ζητήσει από την εν λόγω εφημερίδα τα στοιχεία του προσώπου που προέβη στις δηλώσεις αυτές.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής: «Δεν θα σχολιάσω αυτά που είπε ο κ. Πάγκαλος, προφανώς έχει τους λόγους του, τις προτάσεις του και τους ισχυρισμούς του, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι ο κ. Πάγκαλος γίνεται δέκτης μίας απαράδεκτης συμπεριφοράς επανειλημμένως και αυτό δεν έχει σχέση ούτε με την άσκηση πολιτικής, ούτε με την ειρηνική και λογική διαμαρτυρία των πολιτών.»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε για δεύτερη φορά στη διάρκεια της ενημέρωσης «όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα και να περιφρουρήσουν την ομαλότητα στον πολιτικό βίο και την παρουσία πολιτικών σε οποιεσδήποτε συγκεντρώσεις κρίνουν ότι πρέπει να παρίστανται».

«Οποιαδήποτε άλλη προοπτική και οποιαδήποτε άλλη επιδίωξη προσπαθούν να δημιουργήσουν μειοψηφίες που δεν μας αφορούν, θα πέσουν στο κενό», είπε ο κ. Πεταλωτής.

Σε ερώτηση για την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, με την οποία καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει μέτρα για τον κ. Πάγκαλο, με αφορμή όσα ο αντιπρόεδρος είπε στην συνέντευξή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Επαναλαμβάνω, δεν γνωρίζω τι ακριβώς είπε ο κ. Πάγκαλος, όσον αφορά την αιτίαση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, είμαστε συνηθισμένοι ο κ. Μιχελάκης κάθε εβδομάδα να εγκαλεί κάποιον υπουργό της κυβέρνησης, να στοχοποιεί η ΝΔ κάποιον υπουργό και να ζητά την παραίτηση κάποιου υπουργού. Είναι μία τακτική και μία μέθοδος αποποίησης δικών τους καταστροφικών για τη χώρα πολιτικών, ενώ ταυτόχρονα στερείται της δέουσας σοβαρότητας.»

Ερωτηθείς για όσα συμβαίνουν στην Κερατέα, ο κ. Πεταλωτής είπε «η κατάσταση δεν είναι καλή, πρέπει να αντιμετωπιστεί ολόπλευρα, δεν νοείται να υπάρχουν ολόκληρες περιοχές που να βιώνουν καταστάσεις πολιορκίας από συγκεκριμένες ομάδες, δεν μπορεί να υπάρχουν περιοχές οι οποίες θα είναι κατειλημμένες από συγκεκριμένες ομάδες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024