Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επανέρχεται ο Γ.Καρατζαφέρης με την πρόταση συνεργασίας προς τη ΝΔ

Επανέρχεται ο Γ.Καρατζαφέρης με την πρόταση συνεργασίας προς τη ΝΔ

Πρόταση κυβερνητικής συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία καταθέτει εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης και αποδίδει το «όχι» του Κ.Καραμανλή σε «γινάτι» το οποίο «αφαιρεί το δικαίωμα έκφρασης από πολλούς βουλευτές». Πρόταση «ανασυγκρότησης της Κεντροδεξιάς» από τον Γ.Μανώλη.

28

Πρόταση κυβερνητικής συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία καταθέτει εκ νέου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης και αποδίδει το «όχι» του Κ.Καραμανλή σε «γινάτι» το οποίο«αφαιρεί το δικαίωμα έκφρασης από πολλούς βουλευτές». Πρόταση «ανασυγκρότησης της Κεντροδεξιάς» από τον Γ.Μανώλη.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θέτει το δίλημμα «ή κυβέρνηση Καραμανλή-Καρατζαφέρη ή κυβέρνηση Παπανδρέου» και προσθέτει:

«Λέω λοιπόν στον κ. Καραμανλή. Πάμε να κυβερνήσουμε με 160 βουλευτές και ο κ. Καραμανλής απαντά: μόνος μου κι ας πάω στους 85. Αυτό λοιπόν το γινάτι του Καραμανλή αφαιρεί αυτόματα το δικαίωμα έκφρασης από πολλούς βουλευτές» προσθέτει ο κ. Καρατζαφέρης.

Απαντώντας εξάλλου στην υπουργό Εξωτερικών Ντ.Μπακογιάννη, που τον χαρακτήρισε ακραίο λαϊκιστή, ο κ. Καρατζαφέρης δηλώνει ότι «είμαι τόσο αυθεντικός λαϊκιστής που εγώ και η οικογένειά μου δεν ορμήσαμε ακάθεκτοι στις αποθήκες της Siemens». «Καλύτερα λοιπόν καιροσκόπος παρά κερδοσκόπος», προσθέτει.

Εξάλλου,σε δήλωσή του στην ίδια εφημερίδα ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Μανώλης προτείνει την ανασυγκρότηση της Κεντροδεξιάς με αλλαγή συμβόλων, αλλαγή ονόματος, στην οποία θα ενταχθούν όλοι όσοι δεν εμπλέκονται σε σκάνδαλα, όλοι όσοι συμφωνούν με τις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού και της ηθικής στην πολιτική.

Όπως διευκρινίζει ο κ. Μανώλης «αυτό πρέπει να γίνει πριν τις εκλογές […] Η πρότασή μου δεν αφορά συνεργασία δύο διαφορετικών κομμάτων, αλλά ένα νέο κόμμα, στο οποίο θα ενταχθούν όσοι από τη ΝΔ και από τον ΛΑΟΣ αποδέχονται τις αρχές που προανέφερα».

«Γνωρίζω πολύ καλά τι λέει ο Γ.Μανώλης και γιατί τα λέει. Δεν τον παρακολουθώ όμως γιατί όσα λέει πιθανόν αφορούν μελλοντικά σενάρια. Αυτή τη στιγμή προέχει η ανασύνταξη του κόμματος. Η ΝΔ πρέπει να ανοίξει ακόμη περισσότερο την αγκαλιά της και να μπουν όλοι στο μαντρί. Το απαιτεί η πολιτική συγκυρία και η κοινωνία» σχολίασε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π.Ψωμιάδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024