Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τζάθας

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τζάθας

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, Δημήτρης Τζάθας. Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου εκφράζει ο πολιτικός κόσμος.

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, Δημήτρης Τζάθας.

Στον Δημήτρη Τζάθα είχε απονεμηθεί το 2007 το Βραβείο Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση, την εποχή που ο δημοσιογράφος εργαζόταν στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

«Ο Δημήτρης Τζάθας επί σειρά ετών, μέσα από την παρουσία και το έργο του στη Βουλή, ως δημοσιογράφος του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, υπηρέτησε με επαγγελματισμό και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Ξεχώριζε για τη συναδελφικότητα και το ήθος του. Στους οικείους του θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια» αναφέρει ο κ. Βούτσης.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του συναδέλφου Δημήτρη Τζάθα. Ασχολήθηκε με το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό, την ευπρέπεια και την συναδελφικότητά του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«O Δημήτρης Τζάθας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με πάθος, αφοσίωση και έμπνευση. Σε όλη τη διαδρομή του ξεχώρισε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του, ενώ τον διέκρινε βαθιά συναδελφικότητα. Όλοι όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του αποχαιρετούν εκτός από ένα σπουδαίο δημοσιογράφο και έναν ξεχωριστό φίλο. Συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι Δημήτρη» αναφέρει το Ποτάμι.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024