Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Είσαι στο γήπεδο και χάνει η ομάδα σου, θα κάτσεις να σκάσεις;

Είσαι στο γήπεδο και χάνει η ομάδα σου, θα κάτσεις να σκάσεις;

Έχεις πληρώσει ένα ιδιαίτερα ακριβό εισιτήριο για να πας να δεις την αγαπημένη σου ομάδα. Φοράς τη φανέλα της και πας με αυτήν στην έδρα των αντιπάλων, έτοιμος για τη σχετική... καζούρα αφού είσαι σίγουρος για τη νίκη.

Έχεις πληρώσει ένα ιδιαίτερα ακριβό εισιτήριο για να πας να δεις την αγαπημένη σου ομάδα. Φοράς τη φανέλα της και πας με αυτήν στην έδρα των αντιπάλων, έτοιμος για τη σχετική… καζούρα αφού είσαι σίγουρος για τη νίκη.

Η ομάδα σου όμως δεν σου κάνει τη χάρη και γνωρίζει μια σχετικά εύκολη ήττα. Τι θα κάνεις, θα κάτσεις να σκάσεις; Μπορείς πάντα να έχεις ένα plan b.

Τι είναι αυτό; Να έχεις μαζί σου φανέλα της αντίπαλης ομάδας. Τη φοράς και αμέσως σηκώνεσαι να πανηγυρίσεις τη νίκη της… νέας σου ομάδας. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Πας σπίτι σου χαρούμενος!

Σας φαίνεται τραβηγμένο; Και όμως συμβάινει από ανθρώπους που ζουν ανάμεσα μας. Δηλαδή… όχι εντελώς ανάμεσα μας λίγο πιο μακριά, στις ΗΠΑ για παράδειγμα.

Έτσι κάνεις καζούρα στους ηττημένους της αντίπαλης ομάδας. Που μέχρι πρότεινος ήταν οπαδοί της ίδιας ομάδας. Αλλά τώρα έιναι αντίπαλοι. Γιατί εσύ άλλαξες…

in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024