Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καλωσόρισε την Tesla Greece ο Δημόκριτος

Καλωσόρισε την Tesla Greece ο Δημόκριτος

Την επιλογή της Tesla να εγκαταστήσει ένα από τα ερευνητικά της τμήματα στο Πάρκο «Λεύκιππος» χαιρέτησε ο Δημόκριτος, σημειώνοντας πως δημιουργούνται δυνατότητες για σημαντικές συνεργασίες.

Την επιλογή της Tesla να εγκαταστήσει ένα από τα ερευνητικά της τμήματα στο Πάρκο «Λεύκιππος» χαιρέτησε το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», σημειώνοντας πως δημιουργούνται δυνατότητες για σημαντικές συνεργασίες.

«Νοιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση που ένας κολοσσός της παγκόσμιας καινοτομίας επέλεξε τον Δημόκριτο για την εγκατάσταση ενός από τα κορυφαία ερευνητικά του τμήματα αυτό του σχεδιασμού ηλεκτρικών κινητήρων. Είμαστε πολύ ευτυχείς που θα υποδεχτούμε όλους τους ταλαντούχους Έλληνες μηχανικούς που θα επιστρέψουν για να εργαστούν στο πλάι μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δημόκριτος, τονίζοντας πως «δημιουργούνται δυνατότητες για σημαντικές ερευνητικές και αναπτυξιακές συνεργασίες τόσο για τις ερευνητικές ομάδες του Κέντρου όσο και για τις τριάντα και πλέον εταιρείες καινοτομίας που ήδη λειτουργούν στο Πάρκο. Η καθημερινότητα στον «Δημόκριτο» θα αποκτήσει μια πρωτόγνωρη αναπτυξιακή δυναμική. Τους τελευταίους μήνες, η συνεργασία μας για την προετοιμασία του εγχειρήματος με τους μηχανικούς της Tesla, τον κ. Κωνσταντίνο Λάσκαρη και τον κ. Κωνσταντίνο Μπούρχα υπήρξε εξαιρετικά εποικοδομητική και προπάντων αποτελεσματική».

Όπως σημειώνει το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο ερχομός της Tesla Greece επιβεβαιώνει ότι το Τεχνολογικό Πάρκο «Λεύκιππος» έχει μπει σε μία νέα περίοδο, υπογραμμίζοντας πως «με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ένα όμορφο, καταπράσινο περιβάλλον, με πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού μας Κέντρου και πρωτίστως με τη δυνατότητα ανοιχτής αλληλεπίδρασης με το διεπιστημονικό ερευνητικό δυναμικό του Δημοκρίτου, αναμένουμε την άφιξη και άλλων εταιρειών διεθνούς εμβέλειας ενώ παράλληλα στηρίζουμε νεοφυείς καινοτόμους επιχειρήσεις στα πρώτα τους βήματα».

«Το δυναμικό τεχνολογικό οικοσύστημα που αναπτύσσεται στο Δημόκριτο θα έχει πολύ σημαντικές θετικές επιπτώσεις για την Περιφέρεια και τους όμορους Δήμους. Η ανάγκη για χώρους είναι ήδη πολύ μεγάλη και προετοιμαζόμαστε εντατικά για την ανέγερση νέων κτιρίων που θα στεγάσουν τις εταιρείες» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024