Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγώνας ποδοσφαίρου διακόπτεται γιατί οι παίκτες ψηνόντουσαν για ξύλο [Βίντεο]

Αγώνας ποδοσφαίρου διακόπτεται γιατί οι παίκτες ψηνόντουσαν για ξύλο [Βίντεο]

Σε... ρινγκ μετέτρεψαν τον μεταξύ τους αγώνα το βράδυ της Κυριακής οι παίκτες στον αγώνα της Βιτόρια με τη Μπαΐα, ο οποίος και διεκόπη στο 79ο λεπτό όταν η γηπεδούχος ομάδα έμεινε με πολύ λίγους παίκτες και δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα.

Σε… ρινγκ μετέτρεψαν τον μεταξύ τους αγώνα το βράδυ της Κυριακής οι παίκτες στον αγώνα της Βιτόρια με τη Μπαΐα, ο οποίος και διεκόπη στο 79ο λεπτό όταν η γηπεδούχος ομάδα έμεινε με πολύ λίγους παίκτες και δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο 50ο λεπτό, η φιλοξενούμενη ομάδαΜπαΐα ισοφάρισε σε 1-1 το σκορ με πέναλτι και τον σκόρερ, Βινίσιους, να το πανηγυρίζει κάνοντας μια άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς. Τότε, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από τον σκόρερ και μετά επικράτησε το χάος με τους παίκτες να ανταλλάσσουν σπρωξίματα και γροθιές που σίγουρα θα ζήλευαν και οι παλαιστές του WWE!

Η συνέχεια ήταν «κόκκινη», όπως και η κάρτες του διαιτητή που τις μοίραζε απλόχερα στους παίκτες και των δύο ομάδων.

Ο αγώνας, ή τέλος πάντων ότι επέμεινε από αυτόν, συνεχίστηκε, όμως όχι για πολύ, αφού μια νέα πρόκληση των φιλοξενούμενων έφερε εκ νέου νεύρα και μαζί τους ακόμα μια κόκκινη κάρτα, η οποία σήμανε και το «κύκνειο άσμα» του αγώνα αφού οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με 6 παίκτες και σύμφωνα με τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, όταν μια ομάδα μένει με λιγότερους από 7 παίκτες ο αγώνας διακόπτεται υπέρ της αντίπαλης ομάδα.

Όπερ και εγένετο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον αγώνα με 0-3 και αποχώρησαν ευχαριστημένοι, αλλά και πολύ δαρμένοι, από το γήπεδο.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024