Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς στο Μέριλαντ [Βίντεο]

ΗΠΑ: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς στο Μέριλαντ [Βίντεο]

Οι αμερικανικές αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες για το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε νωρίτερα κοντά στην πύλη εισόδου της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) των ΗΠΑ, στο Φορτ Μιντ του Μέριλαντ.

Οι αμερικανικές αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες για το επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε νωρίτερα κοντά στην πύλη εισόδου της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA) των ΗΠΑ, στο Φορτ Μιντ του Μέριλαντ.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στο επεισόδιο αυτό και άλλος ένας έχει τεθεί υπό κράτηση. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις τραυματίες.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν έχουν δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για το επεισόδιο, ενώ παραμένει ασαφές αν για τους πυροβολισμούς ευθύνεται ο ύποπτος που κρατείται ή αν άνοιξαν πυρ οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας.

«Η NSA, η αστυνομία και οι τοπικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου αντιμετωπίζουν ένα επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε μία από τις πύλες εισόδου οχημάτων της NSA. Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κάποια απειλή για την ασφάλεια» ανέφερε η υπηρεσία με ανάρτησή της στο Twitter.

Εκπρόσωπος του Φορτ Μιντ επιβεβαίωσε ότι ένας άνθρωπος τραυματίστηκε και ότι ο κεντρικός αυτοκινητόδρομος που περνά κοντά από το συγκρότημα έχει κλείσει και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας. Η NSA υπάγεται στο Υπουργείο Άμυνας και στις αρμοδιότητές της είναι η ασφάλεια των επικοινωνιών. Η έδρα της βρίσκεται περίπου 48 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ουάσινγκτον.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News μετέδωσε εικόνες όπου διακρίνεται ένα μαύρο αυτοκίνητο σταματημένο πολύ κοντά στην πύλη εισόδου του συγκροτήματος. Οι αερόσακοι του οχήματος έχουν ανοίξει και στο παρμπρίζ του φαίνονται καθαρά τουλάχιστον τρεις τρύπες από σφαίρες.

Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο τέρμα ενός αδιεξόδου, κοντά στην πύλη, με το μπροστινό του μέρος να ακουμπά στα τσιμεντένια προστατευτικά.

Τον Μάρτιο του 2015 δύο άνθρωποι προσπάθησαν να περάσουν με το αυτοκίνητό τους από την πολύ καλά φυλασσόμενη πύλη της NSA. Οι φύλακες πυροβόλησαν το όχημα, όταν δεν υπάκουσε στην εντολή τους να σταματήσει, σκοτώνοντας έναν από τους επιβάτες. Τότε, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι επιβάτες του αυτοκινήτου πιθανότατα έστριψαν σε λάθος δρόμο γιατί ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024