Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Γεωργιάδης για Novartis: Στημένη συνωμοσία με ψευδομάρτυρες

Για μία «πολύ καλά στημένη συνωμοσία, η οποία εδράζεται σε μια διαδικασία ψευδομαρτύρων», μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.

Για μία «πολύ καλά στημένη συνωμοσία, η οποία εδράζεται σε μια διαδικασία
ψευδομαρτύρων», μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης
αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 εκτίμησε πως «η δικογραφία έχει εκπλήξεις για την κυβέρνηση» και πρόσθεσε λέγοντας «πως όποιος βρεθεί με λεφτά, στο πυρ το εξώτερον».

«Είναι δυνατόν να είμαι ο υπουργός που τους έκοβα τις τιμές και να έπαιρνα και ταυτόχρονα δύο εκατομμύρια;»διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης ενώ υποστήριξε ότι «στην Ελλάδα οι πολιτικοί δεν έχουν τεκμήριο αθωότητας αλλά τεκμήριο ενοχής».

Η προανακριτική δεν θα ανοίξει για να κλείσει, πρόσθεσε. «Θα έρθουν οι μάρτυρες και οφείλουμε να μην αφήσουμε καμία σκιά», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και εξήγησε ότι «εμένα με κατηγορούν για ένα «Harvard project». Η Νovartis – όπως είπε – έκανε τέτοια projects σε ολόκληρο τον πλανήτη. «Μία μέρα ήρθαν έξι καθηγητές του Harvard να πουν για την δημόσια υγεία και πήγα και έκανα χαιρετισμό. Δεν ντρέπονται! Όποιος βρεθεί με λεφτά, στο πυρ το εξώτερον».

«Γιατί θέλω να βγάλω την κουκούλα από τη μάρτυρα»

Επεσήμανεε ότι «η πληρωμή 65 εκατ. ευρώ είναι ένα φανταστικό γεγονός» ενώ αναφερόμενος στην προστατευόμενη μάρτυρα είπε χαρακτηριστικά: «Για έναν λόγο θέλω να βγάλω την κουκούλα γιατί θέλω να ρωτήσω αυτή την κυρία: «ποιος σε έβαλε»;

Σχετικά με την έρευνα στο σπίτι συνεργάτιδός του είπε πως «οι εισαγγελικές αρχές έχουν κάθε δικαίωμα να ψάχνουν τον οποιοδήποτε από εμάς, αρκεί να τηρούνται οι διαδικασίες».

Η πραγματικότητα διαψεύδει την εκτίμηση της κυβέρνησης για επιτυχημένη επίσκεψη Ερντογάν

Για την τουρκική προκλητικότητα ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «η πραγματικότητα διαψεύδει την εκτίμηση της κυβέρνησης για την επιτυχία της επίσκεψης Ερντογάν. Ο Κοτζιάς μας περιέγραφε το ταξίδι Ερντογάν περίπου σαν έναν θρίαμβο. Είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό επεισόδιο (σ.σ στα Ίμια), ίσως το πιο σοβαρό».

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024