Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Επικίνδυνη κλιμάκωση από την Τουρκία

ΝΔ: Επικίνδυνη κλιμάκωση από την Τουρκία

Για επικίνδυνη κλιμάκωση κάνει λόγο ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στις «απαράδεκτες απειλές Ερντογάν και την ακραία πρόκληση του εμβολισμού σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό μέσα στα χωρικά μας ύδατα, στην περιοχή των Ιμίων». Ψυχραιμία και νηφαλιότητα ζήτησε ο Τζανακόπουλος.

Για επικίνδυνη κλιμάκωση κάνει λόγο ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στις «απαράδεκτες απειλές Ερντογάν και την ακραία πρόκληση του εμβολισμού σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό μέσα στα χωρικά μας ύδατα, στην περιοχή των Ιμίων».

Όπως αναφέρει, τα παραπάνω αποτελούν νέους κρίκους στην αλυσίδα των προκλήσεων που ακολούθησαν την επίσκεψη Ερντογάν στη Ελλάδα.

«Καλούμε την κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα εταίρους και συμμάχους για τους κινδύνους που επιφυλάσσει η αποθράσυνση των γειτόνων μας, τονίζοντας προς κάθε κατεύθυνση πως στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες» συμπληρώνει.

Ψυχραιμία και σοβαρότητα ζητά από τη ΝΔ ο Τζανακόπουλος

Ψυχραιμία, σοβαρότητα και νηφαλιότητα ζήτησε από τον τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο η κυβέρνηση, δια του εκπροσώπου της, Δημήτρη Τζανακόπουλου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.

«Ο κ. Κουμουτσάκος δεν χρειάζεται να εικάζει τίποτα, ειδικά σε εθνικά ζητήματα. Αντίθετα χρειάζεται να επιδεικνύει ψυχραιμία, σοβαρότητα και νηφαλιότητα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024