Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κικίλιας: Να μαζευτούν και να συνέλθουν Μπουτάρης και Τσίπρας

Κικίλιας: Να μαζευτούν και να συνέλθουν Μπουτάρης και Τσίπρας

«Ο κ. Μπουτάρης είναι ταλαιπωρημένος από το μεγάλο συλλαλητήριο και ο κ. Τσίπρας συγχυσμένος από τον "ετερόκλητο όχλο", όπως τον αποκάλεσε. Τους λέω ένα πράγμα που λέει ο λαός: Να μαζευτούν και να συνέλθουν!» τόνισε μιλώντας στον Antenna ο Βασίλης Κικίλιας.

«Ο κ. Μπουτάρης είναι ταλαιπωρημένος από το μεγάλο συλλαλητήριο και ο κ. Τσίπρας συγχυσμένος από τον «ετερόκλητο όχλο», όπως τον αποκάλεσε. Τους λέω ένα πράγμα που λέει ο λαός: Να μαζευτούν και να συνέλθουν!» τόνισε μιλώντας στον Antenna ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης για το αεροδρόμιο της πόλης, είπε πως «η κυβέρνηση και ο κ. Μπουτάρης είναι σε αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία» και διερωτήθηκε αν ο κ. Μπουτάρης ξέρει πού είναι δήμαρχος.

Αναφορικά με την υπόθεση της Novartis ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως, όταν η ΝΔ λέει «όλα στο φως χωρίς κουκούλες», αυτό δεν είναι απλώς μια φράση.

«Το λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και βοηθάει σε μια θεσμική καμπή που η κυβέρνηση διολισθαίνει στη λάσπη της σκανδαλολογίας. Ποιο είναι το περιβάλλον; Μια προανακριτική, δύο συλλαλητήρια και ένα εθνικό θέμα, το οποίο ο κ. Τσίπρας πίστευε πως θα το περάσει κάτω από το χαλί. Όταν είδαν το λαό να κατεβαίνει στο δρόμο, τους έπιασε πανικός» τόνισε, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως κατήργησε κάθε έννοια διάκρισης εξουσιών, αλλά και το τεκμήριο της αθωότητας.

«Λειτούργησαν με πολλές αμφιβολίες και πολλά ερωτηματικά. Η κυβέρνηση επιδιώκει να συρθούμε μέχρι τις εκλογές στη λάσπη» δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Σπυράκη: «Δεν κάνει ο δήμαρχος εξωτερική πολιτική»

Στο ίδιο πλαίσιο με τον Βασίλη Κικίλια κινήθηκε και η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

«Δεν περιλαμβάνεται στην περιγραφή των καθηκόντων του δημάρχου η άσκηση εξωτερικής πολιτικής» τόνισε η κ. Σπυράκη, αναφερόμενη στη δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μουτάρη, ια μετονομασία του αεροδρομίου «Μακεδονία».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024