Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Βουλή δικογραφία για το πόθεν έσχες του Γ.Στουρνάρα - Τι απαντά ο διοικητής

Στη Βουλή δικογραφία για το πόθεν έσχες του Γ.Στουρνάρα – Τι απαντά ο διοικητής

Διαβιβάστηκε στη Βουλή δικογραφία κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διερευνώμενη υπόθεση φέρεται να σχετίζεται με ανακριβές πόθεν έσχες του κ. Στουρνάρα κατά την περίοδο 2012 - 2013, που κατείχε το αξίωμα του υπουργού Οικονομικών. Σε απάντησή του ο κ. Στουρνάρας τονίζει πως «το πόθεν έσχες μου ελέγχθηκε πριν από ένα μήνα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Ας ρωτήσουν την αρμόδια επιτροπή».

Διαβιβάστηκε στη Βουλή δικογραφία κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διερευνώμενη υπόθεση φέρεται να σχετίζεται με ανακριβές πόθεν έσχες του κ. Στουρνάρα κατά την περίοδο 2012 – 2013, που κατείχε το αξίωμα του υπουργού Οικονομικών και αφορά σε υπόθεση που σχετίζεται με το σπίτι του διοικητή της ΤτΕ στην Σύρο.

Ειδικότερα, φέρεται να μην έχει δηλώσει πισίνα στην οικία που διαθέτει στη Σύρο, αλλά και 105 τ.μ. από τα συνολικά 520 τ.μ. της οικίας, ένα θέμα που είχε αναδείξει κυριακάτικη εφημερίδα το Νοέμβριο. Τότε, ο κ. Στουρνάρας είχε απαντήσει αναλυτικά, τονίζοντας ότι ουδεμιά ανακριβής δήλωση έχει γίνει.

Η απάντηση

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι η δικογραφία πήγε στη Βουλή ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε πως «το πόθεν έσχες μου ελέγχθηκε πριν από ένα μήνα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Ας ρωτήσουν την αρμόδια επιτροπή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τον περασμένο Νοέμβριο, όταν υπήρξε το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, υπήρξε έλεγχος του πόθεν έσχες μετά από πρωτοβουλία της κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου, έπειτα από αίτημα του κ. Στουρνάρα, και δεν βρέθηκε απολύτως τίποτε.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024